Gezamenlijk eropuit tijdens onze wandelweek.

Dit prachtige gebied ligt ten oosten van de Dordogne. Deze 5-daagse wandelvakantie loopt over bos en zandpaden en geasfalteerde wegen, door dorpen, langs weilanden en door bossen. Je komt langs uitzichtpunten, watervallen, middeleeuwse dorpjes, kastelen en kerkjes.

De wandelweek wordt 2x per jaar georganiseerd, namelijk:

  • aankomst zondag 5 juni t/m eventueel vertrek zaterdag 11 juni;  VOLZET
  • aankomst zondag 4 september t/m eventueel vertrek zaterdag 10 september

Wandelen doen we gezamenlijk van maandag t/m vrijdag.

Wat kun je verwachten:

Iedere morgen (5x) staat het ontbijt klaar tussen 8:30u en 10:00u. Je kunt zelf, tijdens het ontbijt, je lunchpakket klaarmaken (lunchpakket pp: 1 flesje water, 1 (door jezelf belegd) stokbrood, 1 stuk fruit, 1 mueslireep).

Om 10:30u vertrekken we naar het wandel vertrekpunt van die dag. De lengtes van de wandelingen zullen varieren tussen de 10 en 20km. Samen wandelen we, genieten we volop en nemen we onze tijd, lunchen we onderweg ergens op een mooi punt.

Eenmaal terug op de camping ontvang je een drankje naar keuze en een versnapering bij het terras.

Alvorens je aanschuift voor een lekkere maaltijd kun je nog even relaxen, bijkomen van de wandeling of je neemt nog een heerlijke afkoelende duik in het meer of het zwembad.

Het avondeten (zorgvuldig bereid en wisselend per dag) staat voor je klaar bij het restaurant om 19:30. Je ontvangt bij het diner 2 consumpties naar keuze (wijn, bier, fris).

Overdag maak je kennis met de indrukwekkende natuur,  de zachtmoedige valleien en flink beboste heuvels. En dat is slechts een willekeurige greep uit het aanbod dat de Corrèze zo bijzonder maakt.  Langs het pad vind je bovendien een overvloed aan wilde bloemen en daar tussendoor dansen talloze vlinders. Volop genieten, dat garanderen wij.

Prijs van dit arrangement:

Slechts 197,50 euro per persoon voor 5 verzorgde wandeldagen. (excl. overnachtingen)

INCLUSIEF (iedere wandeldag)

  • ontbijt met koffie/thee/water;
  • lunchpakket door jezelf bereid bij het ontbijt (1 flesje water, 1 (door jezelf belegd) stokbrood, 1 stuk fruit, 1 mueslireep);
  • welkom terug drankje (wijn, bier, water, frisdrank) en versnapering;
  • avondeten speciaal met liefde bereid * inclusief 2 consumpties naar keuze (wijn, bier, fris);
    * wisselend van pizza tot maaltijdsalade, van kip van de grill met frietjes tot ovenschotel, natuurlijk rekeninghoudend met eventuele dieetwensen.

EXCLUSIEF

  • je hebt de mogelijkheid een staanplaats te reserveren voor eigen tent, caravan of camper. Ook verhuren wij stacaravans;
  • vervoer naar de start van de wandeling.

RESERVEER VANDAAG NOG

EN WANDEL GEZELLIG MEE

Liever alleen op pad:
Zie dan ons indivuele wandelarrangement, klik hier !

Voorbeelden van een mogelijke indeling:

EERSTE DAG

La cascade de Neyrat. ‘Opwarmertje’, je wandelt zo een 10km. Denk er wel aan, het terrein is niet vlak. De route loopt langs een prachtige waterval.

TWEEDE DAG
Sentier des Gorges. Op het programma staat een wandeling van 14km door een prachtig dorpje langs mooie uitzichtpunten op de Dordogne.

DERDE DAG
Un air de montagne. Een behoorlijk pittige wandeling van 18km waar je gerust de hele dag voor uit kunt trekken.

VIERDE DAG
Sentier de charbonniers. Een wandeling door de schitterende natuur langs een eeuwenoud kerkje in de bossen van 10,5km.

VIJFDE DAG
Le Prieuré de Saint-Angel. Niet een hele moeilijke wandeling van 12km door het dal van de rivier Triouzoune (die naar het meer stroomt).

.