Gezamenlijk eropuit tijdens onze wandelweek.

In het voor- en najaar van 2024 organiseren wij voor het derde jaar op rij deze wandelweek. We trekken er iedere dag heerlijk op uit in de prachtige omgeving van de Corrèze.

Hieronder een aantal foto’s van de wandelweek september 2023, klik erop en ze vergroten!

Dit prachtige gebied ligt ten oosten van de Dordogne. Deze wandelvakantie loopt over bos en zandpaden en geasfalteerde wegen, door dorpen, langs weilanden en door bossen. Je komt langs uitzichtpunten, watervallen, middeleeuwse dorpjes, kastelen en kerkjes. Wandelingen zijn voornamelijk voor de geoefende wandelaar, flink stijgen en dalen en smalle paden kunnen een deel zijn van een wandeling. We wandelen tussen de 15 en 20 km per dag.

In 2024 organiseren we 2x een wandelweek, namelijk:

  • zondag 2 t/m zaterdag 8 juni
  • zondag 8 t/m zaterdag 14 september

Maandag t/m vrijdag zijn de wandeldagen

Wat kun je verwachten:

Zondagavond ontmoeten we elkaar, maken we kennis onder het genot van een welkomstdrankje.

Iedere wandelmorgen staat het ontbijt klaar tussen 8:30u en 10:00u. Je kunt zelf, tijdens het ontbijt, je lunchpakket klaarmaken (lunchpakket pp: 2 flesjes water, 1 (door jezelf belegd) stokbrood, 1 stuk fruit, 1 mueslireep).

Om 10:30u vertrekken we naar het wandel vertrekpunt van die dag. De lengtes van de wandelingen zullen variëren tussen de 10 en 20km. Samen wandelen we, genieten we volop en nemen we onze tijd, lunchen we onderweg ergens op een mooi punt.

Eenmaal terug op de camping ontvang je een drankje naar keuze en een versnapering bij het terras.

Alvorens je aanschuift voor een lekkere maaltijd kun je nog even relaxen, bijkomen van de wandeling of je neemt nog een heerlijke afkoelende duik in het meer of het zwembad.

Het avondeten (zorgvuldig bereid en wisselend per dag) staat voor je klaar bij het restaurant om 19:30. Je ontvangt bij het diner 2 consumpties naar keuze (wijn, bier, fris).

Overdag maak je kennis met de indrukwekkende natuur,  de zachtmoedige valleien en flink beboste heuvels. En dat is slechts een willekeurige greep uit het aanbod dat de Corrèze zo bijzonder maakt.  Langs het pad vind je bovendien een overvloed aan wilde bloemen en daar tussendoor dansen talloze vlinders. Volop genieten, dat garanderen wij.

Prijs van dit arrangement:

Slechts 265 euro per persoon (een kampeerplaats of accommodatie boekt u los bij)

INCLUSIEF (iedere wandeldag)

  • ontbijt met een ruime keuze aan allerlei lekkers zoals, diverse kazen, vleeswaren en broden en natuurlijk koffie/thee/water/melk/jus d’orange;
  • lunchpakket door jezelf bereid bij het ontbijt (1 flesje water, 1 (door jezelf belegd) stokbrood, 1 stuk fruit, 1 mueslireep);
  • welkom terug drankje (wijn, bier, water, frisdrank) en versnapering;
  • avondeten speciaal met liefde bereid * inclusief 2 consumpties naar keuze (wijn, bier, fris);
    * wisselend van pizza tot maaltijdsalade, van kip van de grill met frietjes tot ovenschotel, natuurlijk rekeninghoudend met eventuele dieetwensen.

EXCLUSIEF

  • vervoer naar de start van de wandeling (kosten voor eventueel noodzakelijk georganiseerd transport, zoals een minibusje, worden achteraf nog doorbelast!);
  • kampeerplaats of accommodatie.

EN WANDEL GEZELLIG MEE