F.A.Q.  (frequently asked questions)

Kunnen we (contactloos) pinnen op de camping?

Ja, je kunt (contactloos) afrekenen met je pinpas, bankkaart en visa/mastercard (en zelfs met je horloge of gsm) bij de receptie en/of bar. Cash pinnen kan in het dorp (op 4km) (Credit Agricole en La Poste).

Nemen jullie cheque’s aan?

Wij nemen wel vakantie-cheques aan (ANCV), maar geen bankcheques.

Kunnen we een koelkast huren?

Ja, je kunt een koelkast huren, gelieve dit bij je reservering op te geven. Dan zorgen wij dat er een koelkast voor je klaarstaat.

Kunnen we koelelementen invriezen?

Ja dat kan, vraag even na bij de receptie en we helpen je verder (€2 p.d.).

Zijn er babybedjes en kinderstoelen te huur?

Ja, zowel babybedjes als kinderstoelen zijn te huur. Het is fijn wanneer je dit bij je reservering aangeeft of in ieder geval voor aankomst, dan kunnen we zorgen dat deze voor je klaar staat.

Zijn huisdieren welkom?

Zeker, gezellig. Geef dit wel van te voren bij je reservering op.

Koelt het s’avonds erg af?

Omdat we op 600m hoogte zitten (daardoor minder last van muggen) kan het ’s avonds zeker afkoelen. Een extra trui is daarom verstandig. Opwarmen bij het haardvuur kan uiteraard ook.

Mag er bij de Mobil Homes, caravans of tenten een kampvuurtje worden gemaakt?

Nee helaas dat mag niet, maar …. we hebben een centrale vuurplek, daar kan en mag je altijd een vuurtje stoken. Je moet het alleen wel even van te voren melden aan de campingbeheerders. Naast de vuurplek vind je bluszand en/of bluswater, voor noodgevallen. Een brandblusser en een branddeken hangt links om de hoek binnen in de recreatieruimte.

Welke dagen zijn aankomstdagen?

Alle dagen van de week zijn mogelijke aankomst- en vertrekdagen, dit om de zwarte zaterdagen te omzeilen.

Andere vraag.

Staat het antwoord op je vraag hier niet bij, dan kun je ons natuurlijk altijd even mailen of bellen. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina of gebruik het contactformulier.