Reserveren

Door middel van het formulier hiernaast kunt u online een optie nemen op een kampeerplek, caravan of mobile home in de door u gewenste periode.

Het gaat hier om een aanvraag voor een reservering. Hiervan ontvangt u een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven mailadres. Wij nemen, via de mail, contact met u op over de beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden

  • Wij informeren u per mail over uw reserveringsaanvraag. In deze mail berekenen we voor u, wat de totale kosten zijn van een verblijf op onze camping. Wij vragen u een aanbetaling van 30% (svp voldoen binnen 14 dagen na ontvangst mail) waarna uw reservering definitief zal zijn. Rekening IBAN NL21KNAB0255811225 t.n.v. B.M.W. Leenaerts.
  • Wij vragen u de resterende 70% uiterlijk te voldoen 6 weken voor uw aankomst.
  • Mocht u niet kunnen komen door onvoorziene omstandigheden, dan wordt de aanbetaling van 30% teruggestort, minus € 25,- administratiekosten (dit tot 6 weken voor aankomst!).
  • Ligt de aankomstdatum binnen 6 weken, dan zal bij reservering het volledige bedrag dienen te worden overgemaakt.
  • Vindt de afzegging plaats binnen 6 weken voor aankomst, helaas restitueren wij dan niet. U zult dan aanspraak moeten maken op uw annuleringsverzekering.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, gaat u ook akkoord met ons privacy beleid.

Reserveringsformulier

Keuze van verblijf (meerdere opties mogelijk) *
Staanplaats: tentStaanplaats: caravan/vouwwagenStaanplaats: camperJaarplekHuur van een caravanHuur van een mobile homeHuur van de tipi

Extra tent
JaNeeNvt

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen