Geniet je ook zo van hele dagen buiten, lekker in de weer, beetje hobbyen, tuinieren, klussen…

dan is deze natuur-klus-week zeker iets voor jou !

We zetten onze nieuwe traditie voort, jaar 3 komt eraan: de Natuur-klus-week van Le Soustran 2024. Een week vol werken en genieten in de natuur, kamperen, inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Voor het voorjaar van 2024 staat ‘ie wederom gepland. Je bent van harte welkom!

groen
Campingplaats

Waar: Op Camping Le Soustran in het mooie Corrèze, een Frans departement gelegen in de Nouvelle-Aquitaine. Kenmerken zijn, groen, heuvels, prachtige uitzichten, stuwmeren en rivieren.

Wanneer: Aankomstdag zondag 21 april, zaterdag de 27e april openen we gezamenlijk feestelijk de camping voor seizoen 2024 ! (we werken van maandag t/m vrijdag) en langer blijven mag natuurlijk ook altijd.

Voor Wie: Wij hebben voor deze natuur-klus-week bewust geen doelgroep geformuleerd. Een mooie mengelmoes van singles, jonge gezinnen en 50 plussers, lijkt ons gezellig. Van echte soortenkenners en deelnemers zonder enige natuur- of kluskennis.

Wat kun je deze week verwachten: Lekker veel (licht én zwaar, voor elk wat wils) werk, zowel natuur als kluswerkzaamheden! Het 1,8 hectare grote terrein van ‘Le Soustran’ is een mooi glooiend en natuurlijk kampeerterrein. Dat vraagt alle seizoenen visie en onderhoud. Denk aan onderhoud aan de bomen, het snoeien van diverse struiken, de houtwal, het ruimen van dood hout, hagen, het grasland en bloemranden, onkruid verwijderen in de bloementuinen, bloempotten vullen, de wandelpaden weer toegankelijk maken. Op ons wensenlijstje staat nog een houten speeltoestel, een idee voor handige mensen om te maken. Met z’n allen maken we zwaar werk licht en gezellig.

Kom helpen tijdens onze natuur-klus-week op ‘Le Soustran’ en wel in het voorjaar van 2024.

Deze natuur-klus-week is geheel verzorgd, volpension, van maandag tot/met vrijdag,
hiervoor vragen we een kostendekkende bijdrage van 25 euro per persoon per dag.

Kom je bij ons kamperen met je eigen camper, vouwwagen, tent of caravan, dan sta je natuurlijk gratis deze week.
Voor een verblijf in één van onze Mobile Homes geven wij graag 50% korting tijdens de natuur-klus-week.

  • s’morgens kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet, deze zal voor je klaarstaan tussen 8 en 9u;
  • voor de lunch tussen 12:30 en 14u, maken we iets extra’s, te denken valt aan soep, pannekoeken, omelet of iets dergelijks;
  • het avondeten, rond 19u ‘eten wat de pot schaft’ verzorgen wij ook met liefde voor je, natuurlijk zullen we rekening houden met eventuele dieetwensen;
  • bij de maaltijden zijn 2 consumpties inbegrepen (wijn, bier, fris, thee, koffie, melk, water).

Zin om te komen helpen, alleen, met partner, vriend/vriendin/kennis of als gezin, met de kinderen: Jullie zijn van harte welkom!

Stuur een mailtje aan: info@lesoustran.com;
of bel ons even: 0031 628644151 of 0033 772292588.

Wel graag meekomen maar liever geen zware werkzaamheden, we kunnen ook iemand gebruiken in de keuken.

Warme groet van Bas en Monique