Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Oktober 2023 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

…is alles oké! Terwijl ik dit type bestuurt Bas de auto die ons naar huis brengt, naar de camping. We hebben net 1 weekje Nederland en 1 weekje Belgische Ardennen achter de rug. Dus zijn we net zo benieuwd als jouw, hoe het op de camping is. Volgens onze buurtjes, die bij onze afwezigheid op onze diertjes passen, is het oké op de camping. Hun jonge pub heeft de camping voor ons bewaakt ;-)

Maandelijkse blog

Belevenissen op en rond de camping

Drollentijd
Blog oktober 2023: Tja wellicht wel een vies praatje, toch hoort het erbij… DE DROL. Uitwerpselen, we vinden er zo af en toe wat op de camping. Wanneer de mensen…
Lees meer...
 
💙 Dankbaar 💙 voor deze kadootjes 💙
Kadootjes 💙
Burlen

Dat we nu juist uitgerekend in de Belgische Ardennen voor het eerst het burlen van de Edelherten zouden horen. We schreven er al eerder over (precies een jaar geleden in een blog), het moment dat de mannetjes edelherten zich laten horen en zien, vechten wie de sterkste is, om de vrouwtjes voor zich te winnen, zodat er vele mooie kleine lieve bambies worden geboren. In de maand september/oktober is dat moment. Overal waar deze herten leven, is er een kans dat je dit burlen hoort (het lijkt een beetje op het loeien van een koe maar dan met een rauw randje). Nu bezochten we een prachtig natuur/wildpark bij Han (aanrader samen met de grotten), en daar leven vele herten die je goed kunt aanschouwen en dus ook horen. Leuk dat we het nu eindelijk eens real-life hebben gehoord.

Beeldhouwen, wandelen, tuinieren en klussen

De data van de speciale weken zijn weer bekend. Kom gezellig mee doen en/of zegt het voort. Delen is fijn en wordt heel erg gewaardeerd.

Workshopweek beeldhouwen
In het voor- en najaar organiseren wij weer een workshop BEELDHOUWEN. Dit jaar zal Ron Katzenbauer de workshop begeleiden. Hij gaf de laatste10 jaar bij Ouroubouros (zomerworkshops) les in het hakken in steen.

In 2024 organiseren deze workshop op:

  • zondag 9 tot zaterdag 15 juni
  • zondag 15 tot zaterdag 21 september

Meer informatie vind je via deze link.

Wandelweek
In het voor- en najaar organiseren wij voor het derde jaar op rij deze wandelweek. We trekken er iedere dag heerlijk op uit in de prachtige omgeving van de Corrèze.

Wandel je met ons mee? Data 2024:

  • zondag 2 tot zaterdag 8 juni
  • zondag 8 tot zaterdag 14 september

Meer informatie vind je via deze link.

Natuur-klus-week
We zetten onze nieuwe traditie voort, jaar 3 komt eraan: de Natuur-klus-week van Le Soustran 2024. Een week vol werken en genieten in de natuur, kamperen, inspiratie, creativiteit en gezelligheid.

Voor het voorjaar van 2024 staat ‘ie wederom gepland. Aankomst dag zondag 21 april, zaterdag de 27e april openen we gezamenlijk feestelijk de camping voor seizoen 2024 

Je bent van harte welkom!

Meer informatie vind je via deze link.

Durf te vragen

Super blij en dankbaar zijn wij nog steeds met onze gewonnen award vorig jaar. Lukt het ons dit jaar weer? Dat kan alleen met jouw hulp! Gun je ons komend jaar, ons lustrum jaar, opnieuw een award, klik dan op de link en stem op ons! Wie weet win je zelf ook nog wel een prijsje bij de ACSI ;-)

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Uitschrijven   |   Inschrijving aanpassen   |   Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com