Blog: juni 2020: WE MOGEN OPEN ..  JJJJIIIIIPPPPPIIIEEEE ! Eindelijk is het zover. De zomer van 2020 kan beginnen !

Wat een andere wereld leven we in. Verschrikkelijk voor iedereen die in aanraking is geweest met Corona. Hetzij zelf of een geliefd familielid of vriend/kennis. De verhalen van degene die ziek zijn geweest heb ik gelezen. Het is een lang proces van opknappen na een ontzettend pittig en lang ziektebed. Daarom lieve mensen, mogen we blij zijn, maar moeten we ook voorzichtig blijven.

Zomer 2020. We kunnen weer kamperen. We kunnen genieten van het voornamelijk buiten zijn. Heerlijk. En gezond ook. Zelfs de grenzen gaan weer open. Gelukkig. Ondanks al het fake-nieuws van de afgelopen tijd, ontvangt ook  Frankrijk maar wat graag toeristen. En ook volgens de laatste berichten van de RIVM kunt u veilig naar Frankrijk afreizen.

Stel je voor je staat in de schoenen van de politici die het land besturen. Zware tijden voor hen, met moeilijk te nemen beslissingen, vaak onder druk. Het land, de economie leidt ook onder het Coronovirus. Het openen van de grenzen, het versoepelen van de maatregelen, met in het achterhoofd dat het virus terug kan oplaaien. Laten we ook daarom rekening houden met elkaar.

 

<- Natuurlijk gaan we geen hele dagen rondlopen met mondmaskers.

Dat zou er niet uitzien na een zomervakantie. ->

 

 

Laten we de 1 meter (of liever zoals in Nederland 1,5mtr) afstand bewaren. Regelmatig handen wassen, ontsmetten met hydro-alcohol gel. Laten we voorzichtig blijven. Voor onszelf en voor de ander. Om nog veel langer te kunnen genieten van een corona vrije vakantie. Genieten van de zon, het buiten, het kamperen.

Op de corona pagina van onze website vindt u informatie over de door ons genomen maatregelen.

We hopen tot gauw ziens deze zomer van 2020, voor een spetterende zomervakantie op Le Soustran.