Corona informatie pagina2020-05-16T16:37:31+01:00

Maatregelen i.v.m. Corona

Wij wachten, net als u, op goed nieuws van de franse en nederlandse overheid als mede van de gezondheidsorganisaties in beide landen.
Helaas blijven we tot nader orde gesloten.

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Wees verstandig en leef de regels voor uzelf en andere.

We werken op dit moment aan een Coronaproof omgeving op camping Le Soustran. Hieronder ons werk ‘in progress’.

In verband met de 1,5mtr samenleving, totdat het Covid-19 virus de wereld uit is, hebben wij gemeend een aantal maatregelen te treffen.
Één van deze maatregelen is o.a. dat wij minder kampeerplekken hanteren dan voorheen. In plaats van handdoeken, hangen er handendroogblazers in het sanitair gebouw. U kunt vanaf heden (contactloos) betalen met uw bank/creditcard. Voorlopig is het restaurant gesloten, niet getreurd er kan nog wel worden afgehaald. De broodjesservice blijft natuurlijk ook gehandhaafd. Voor beide kunt u online uw bestelling doorgeven. Hieronder meer informatie.

WE ZIJN DIT NOG VERDER AAN HET ONTWIKKELEN OP DIT MOMENT, ZODRA WE OPENGAAN KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN ONLINE BESTELLEN VAN BROOD EN AFHAALMAALTIJDEN.

Digitale broodjesservice:2020-05-05T11:40:20+01:00

I.v.m Covid-19 hebben wij getracht oplossingen te zoeken contactmomenten te beperken. Zo ook onze broodjesservice. U besteld digitaal en rekent gepast contant of (contactloos) via pinnen af.

Op de volgende bladzijde kunt u uw bestelling opgegeven, klik hier !
Uw bestelling moet voor 19u in de avond binnen zijn. U kunt het brood in de ochtend tussen 8:30 en 10:00 afhalen bij de receptie. We vragen u wel rekening te houden met de 1,5mtr afstand en maximaal 2 personen tegelijk in het receptiegebouwtje.

Digitale resto/snack bestelwijze:2020-05-13T11:09:30+01:00

I.v.m Covid-19 hebben wij getracht oplossingen te zoeken contactmomenten te beperken. Zo ook onze resto/snack digitale bestelwijze. U besteld digitaal en rekent gepast contant of (contactloos) via pinnen af.

Op de volgende bladzijde kunt u uw bestelling opgegeven, klik hier !
Onze resto/snack is open van 18:00 tot 20:00. We schatten de bereidingstijd op 30 min. U kunt uw bestelling bij de bar afhalen. We vragen u wel rekening te houden met de 1,5mtr afstand.