COVID coulanceregeling !

In een lock-down situatie (gesloten grenzen) ivm COVID-19, waardoor u niet kunt komen, betalen wij logischerwijze uw aanbetaling retour (minus 25 euro administratiekosten). 

Maatregelen i.v.m. Corona

In verband met de 1mtr (in Frankrijk) samenleving, totdat het Covid-19 virus de wereld uit is, hebben wij gemeend een aantal maatregelen te treffen.

In ruimtes zoals sanitairgebouw, recreatieruimte en receptie is het dragen van een mondkapje verplicht, dit geldt natuurlijk voornamelijk tijdens het moment dat u zich verplaatst in de gebouwen. Buiten hoeft u nergens een mondkapje op, mits u de 1mtr regel respecteerd.

Een aantal wasbakken in en rondom het sanitairgebouw zijn afgeschermd, zodat de 1mtr geresepteerd kan worden.

In de receptie vragen wij u met max 2 personen tegelijkertijd binnen te zijn.

Er staat hydro-alcohol gel voor uw klaar in het sanitairgebouw, receptie en de recreatieruimte/restaurant. We vragen u regelmatig uw handen te ontsmetten met deze gel.

In plaats van handdoeken, hangen er handendroogblazers in het sanitair gebouw.

Extra hygiene is van belang, daarom zullen wij extra ons best doen op het schoonhouden en schoonmaken van de camping, Mobil Homes, Sanitairgebouw, etc. etc. We gaan doen wat we kunnen om u veilig te kunnen laten kamperen.

U kunt vanaf heden (contactloos) betalen met uw bank/creditcard zowel bij de receptie als in het restaurant.

Het restaurant, de bar en het daarbij behorende terras zijn open, respecteer ook hier de 1mtr regel.

Om contacten en overdracht via aanrakingen te beperken hebben wij een online bestelsysteem voor brood en afhaalmaaltijden in het leven geroepen (met succes getest zomer 2020) :

De Correze is Corona groen. Het komt hier op dit moment bijna niet voor. Laten we dat met z’n allen proberen zo te houden.

Op naar een fijne vakantie op de camping. Alvast bedankt voor uw begrip.