Blog april 2019.

Vroeg in het voorjaar begint het bij ons toch altijd weer te kriebelen. Wanneer zullen we, wanneer kunnen we en wanneer hebben we een weekend niets gepland staan?
In zo’n vrij weekend doen we niets liever dan GAAN. Tent mee, vuurkorf, gasbrandertje, koffie percolator, stokbrood en veel laagjes kleding. Op  naar een camping aan een watertje met veel groen.

Onze natuurduik.
Even weer met de blote voeten op het gras. Geur van ochtenddauw en verse koffie, geluiden van vogels en stromend water. Onszelf weer opladen.

Even samen, praten, nadenken, dromen en verwerken. Heerlijk. Afgelopen weekend was zo’n weekend. In de Belgische Ardennen op een eenvoudig en meer dan toereikende camping aan de rivier Amblėve.

blog april 2019 Camping Correze
Geweldig plekje toch !

Het idee om een camping over te nemen is op zo’n moment ontstaan. Waarschijnlijk realiseerden wij ons op dat moment niet dat de kans dat we dan zelf gaan kamperen aanzienlijk minder zal worden. Want tja, opent het campingseizoen, dan openen ook wij onze deuren. Worden de dagen korter en kouder en is het kampeerseizoen ten einde, dan is het ook niet echt meer aangenaam om uit je tentje te kruipen om via het een natte drassige grasland naar het toiletgebouw te lopen. Al zeg ik bij voorbaat, dat als de nood en de wens hoog is, ik ons dat echt wel zie doen. Wij gaan winter-kamperen denk ik. We kunnen altijd proefdraaien op Le Soustran ;-).

En voor de kampeerders die houden van kamperen in het vroege voorjaar en het late najaar hebben wij goed nieuws; we gaan zorgen voor een verwarmd sanitair gebouw. Planning sept/okt 2019. Toch nog net wat aangenamer 😉

 

 

G E W O O N   N A T U U R … pak ‘t mee, het is er ook voor u!

blog april 2019 Camping Correze blog april 2019 Camping Correze blog april 2019 Camping Correze