Blog januari 2022: Nieuw en oud, vroeger en nu, herinneringen van toen je jong was of de nieuwe die je maakte op volwassen leeftijd. Het mooie van herinneringen is dat het iets heel persoonlijks is. De geur van, de smaak, het zien van, voelen, deze emoties zijn een deel van jezelf, diep verborgen in je hersenen en ze ontwaken bij het herbeleven ervan. Ze kunnen zomaar opeens tevoorschijn komen bij het ruiken, proeven en voelen.

Het bijzondere van herinneringen

is dat je met meerdere personen samen hetzelfde beleefd te hebben, allemaal een andere herinnering kan hebben. Zo weet de één nog wat tante Loes voor jurk aan had op de trouwdag van Pien en Fred, terwijl de ander nog precies weet welke bloemen er in het trouwboeket zaten. Dat Theo zo dronken was en Janske was gevallen op de dansvloer. Samen deze herinneringen ophalen maken de ervaring weer levend. Terug peinzend, heerlijk kunnen lachen en mijmeren om al wat er is beleefd.

Ook zijn er nog de valse herinneringen. Het is toch werkelijk onbegrijpelijk dat je zeker weet dat Piet zijn broer Klaas heette, die toen ook op het feest waren. Terwijl je alter ego claimt dat het toch echt Peter was waarvan zijn broer Klaas heette.

Nieuwe herinneringen maken is iets dat gepaard zou moeten gaan met heel veel plezier en lachen, want tja dat maakt de mooiste herinneringen. Wat zijn wij dankbaar dat wij een deel mogen uitmaken van toekomstige herinneringen aan jullie vakanties. Herinneringen als het gekke uurtje met muziek en bommetjes in het zwembad. Herinneringen aan het bouwen van 2 geweldige blokhutten, of met de kinderen van de camping en heel veel deksels en pollepels flink lawaai makend de jarige tweeling wakker te hebben gemaakt. Met de volwassenen in het diepe donker van de avond en onder een fantastische sterrenhemel rond het knisperend kampvuur een afzakkertje drinken. De tent opzetten, wat echt niet zo moeilijk leek toen we thuis oefenden. Weet je nog dat jaar dat we op de camping …

Wij zijn nu al volop nieuwe ideeën aan het bedenken

die wij op een spontaan moment kunnen uitvoeren. Wat vinden jullie leuk om te doen en/of is voor herhaling vatbaar? Een vraag voor groot en klein, jong en oud. Mail ons je idee via het formuliertje onderstaand. Wie weet bouwen we samen mooie nieuwe herinneringen.

Zou je het leuk vinden wanneer we 3 kleine schaapjes en 3 kippetjes op de camping gaan houden? Lijkt het je leuk wanneer we een lasergame set aanschaffen en in de bossen een game spelen? Vind je een mega zandbak bij de speeltuin een goed idee? Wekelijks een wedstrijdje jeu de boules of badminton? Zou je graag samen pizza bakken? We horen het graag.

Fout: Contact formulier niet gevonden.