Blog april 2022: Wat opvalt is, dat er in onze omgeving veel creatieve zielen wonen. Er wordt vooral veel geknutseld met hout. Niet zo heel gek natuurlijk, want dat hebben we hier genoeg. Éen van onze kennissen is hier een prachtig voorbeeld van, ze knutselt de meest fantasierijke banken, kasten, stoelen etc. in elkaar van gevonden hout. Prachtige voorbeelden van haar creativiteit zie je wanneer je een kijkje neemt op haar website: https://petit-arbre.jimdofree.com/

Zelf krijgen we ook steeds meer ideeën en proberen we ze tot uitvoering te brengen. Zeker nu er heel wat bomen worden gesnoeid en gekapt zijn (meer info in onze nieuwsbrief) en er wat leuke reststukken te vinden zijn. Heerlijk om daar creatief mee aan de gang te gaan.

Over het algemeen hebben we ook echt wat aan het hout waarmee we aan de slag gaan. Zo staat er bij de jeu de boules baan een bijzonder bankje van een oude balk uit een oude schuur. Bij de picknicktafel hebben we de ronde schijven van een oude boomstam gebruikt als krukjes en tafel. En zo nog wat dingen op en rond de camping.

Onze poging en creativiteit is deze keer meer in de kunstrichting en fantasie te zoeken.

Waaronder deze buste. 

buste

 

 

 

 

 

 

Toen vonden we een kroon.

kroon

 

 

 

 

 

 

 

Die hoort natuurlijk op de buste. Past precies.

creativiteit

 

 

 

 

 

 

 

Tja en laat dan nu je fantasie maar de vrije loop. Zien jullie wat wij zien?

 

 

varkenkat vlinder 2 in 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan vriend Arif voor zijn fantastische fantasie !

Blijf op de hoogte van onze blogs en abonneer je op onze nieuwsbrief !