fermebioBlog april 2021: In het weiland van de bioboerderij naast de camping grazen koeien en huppelen kalveren, de stier houdt de boel goed in de gaten. De Limousin koeien en kalveren zijn een lust voor het oog en we genieten dan ook volop kijkend naar de heuvels van de boerderij.  Vrijheid blijheid op de bioboerderij van onze buren.

Maar liefst 50ha aan bio boerderij waar vanalles groeit en bloeit op een natuurlijke manier. Geen synthetische chemische producten en geen meststoffen hier, maar puur natuur en met liefde en plezier.
Op 2 van de 50 ha is de tuinbouwproductie in de volle grond. Daarnaast zijn er ook 3 onverwarmde tunnels voor o.a. sla, tomaat, aubergines en meer.  En niet te vergeten de diverse soorten aardappelen op vele velden rondom de boerderij.

Er zijn schapen, er lopen ganzen, kippen en poezen rond de boerderij. En mémé is er altijd voor een gezellig praatje, een warme glimlach en wat franse les. Oma kookt in de zomer buiten op haar fornuis. Franser kan het bijna niet. Haar kleindochter runt de boerderij samen met haar man. Ze werken hard aan het uitbreiden van hun verkopen. Al hun groenten worden lokaal verkocht op de markt, in de bio supermarkt en in restaurants. Natuurlijk ook op bestelling EN sinds kort kan dat online!

 

Dus… kom je bij ons kamperen (www.lesoustran.com/reserveren), dan bestel je eenvoudig online bioproducten op de bioboerderij, wandelt naar de boerderij en smikkelt om de vingers bij af te likken van overheerlijke maaltijd met groenten en vlees van onze buur bio boerderij ! www.fermebio-pellachal.fr*

)* nu online te bestellen vlees en aardappelen. Vanaf mei ook diverse groenteplanten en daarna natuurlijk de verse groente zelf, zoals tomaten, aubergines, courgettes etc.)

schapenkoeiengroente