Blog juli 2020: Het campingleven, ons doel! Dit is waarvoor we ooit de keuze hebben gemaakt ons leven om te gooien. De vrolijke gezichten van de vakantiegangers om ons heen. De genietende mensen. Het praatje, de helpende hand. Dat laatste zowiezo van alle kanten, wat erg fijn is, want we moeten toch stiekem wel erg wennen aan ons nieuwe ritme. En zo nu en dan lopen dingen net iets anders dan we bedacht hadden.

Na zo een 9 maanden alleen rondgelopen te hebben op de camping en ons eigen ritme bepaald te hebben, is dat nu natuurlijk helemaal niet meer aan de orde. Eerlijk is eerlijk, ik vind het persoonlijk eigenlijk wel wat hebben. De dag loopt nooit zoals je gepland had. Toch is het natuurlijk wel belangrijk dat sommige klussen absoluut die dag gedaan gaan worden. En dat is soms een hele uitdaging.

We zijn dankbaar voor de gasten die ons nu al weten te vinden. We kunnen nu langzaam wennen aan alles. Zo was de uitdaging onwijs leuk om voor 4 tafels bij ons restaurantje* te koken en ook nog een snack tussendoor te serveren. Het is gelukt en we zijn trots, dat de keuken ontploft was en de afvas veel groter dan noodzakelijk ihellups een kleinigheidje. We genieten volop.

We gaan ervoor, het zal een seizoen zijn met vallen en opstaan, geduld gevraagd en lachen mag, zeker wanneer jullie ons met onze handen in ons haar zien rondrennen als een stelletje gestoorden.

 

 

)* Ons petit-restaurant is 3 avonden per week geopend en met we hebben maximaal 4 tafels beschikbaar.