Nieuwsbrief
2 juni 2020 ... eindelijk. We mogen open !

Na een lange herfst, winter en voorjaar, openen we op 2 juni aanstaande de poort. Ineens ging alles in een stroomversnelling. Zijn we er klaar voor ? Meer dan !

Er wordt op dit moment nog gewerkt aan het vernieuwen van het dak van het sanitair gebouw. In verband met een uitgestelde opening en totaal geen zicht op wanneer we zouden mogen openen, besloten wij eind april, deze klus toch nog aan te pakken. Dit was noodzakelijk, aangezien bij regenbuien het water via een lekkend dak, zo beneden de boilerruimte in liep.

Hoe dan ook, hiervan ondervindt u geen hinder. Het gebouw is gewoon toegankelijk en bruikbaar.
Eind juni is het complete dak gerenoveerd !

Het wordt prachtig !dak sanitair

De tipi is bijna af .

De vloer ligt er in, eenvoudige inrichting op z'n plaats. Er wordt nog gewerkt aan een buitenkeuken, water en electra-aansluiting en er komt een picknicktafel bij.

Kortom: Een andere manier van eenvoudig kamperen !

In de buurt

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we in maart 2019 begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over :

Na ongeveer 3 kwartier tot een uur toeren door de prachtige omgeving,  wat zeker geen straf is, komt u aan bij 

LES FERMES DU MOYEN-ÂGE

https://www.fermesdumoyenage.com/

 

Een middeleeuws dorp, sinds 10 jaar in ontwikkeling. Al meer dan 150 000 bezoekers.

Het is meer dan een ecomuseum, dit dorp dat gedurende het hele jaar wordt bewerkt en bewoond. Het is een levende herinnering.

Midden in een schitterende omgeving, met een adembenemend uitzicht op de bergen van de Auvergne, ontdekt u dit gehucht, met zijn boerderijen, zijn molen, de kerk, de tuinen en de boerderijdieren die zo typisch voor het middeleeuwse platteland...

Op het moment dat onze maatschappij de grootste veranderingen in haar geschiedenis ondergaat, nodigen "Les Fermes du Moyen-Age" u uit voor een reis in de tijd. U krijgt inzicht in hoe de mens leefde ten tijde van de middeleeuwen, waarbij hij zich aanpaste aan zijn omgeving zonder deze aan te tasten. Een leerzame ecologische les voor de moderne mens.

Maandelijkse blog
Zomer 2020
WE MOGEN OPEN ..  JJJJIIIIIPPPPPIIIEEEE ! Eindelijk is het zover. De zomer van 2020 kan beginnen ! Wat een andere wereld leven we in. Verschrikkelijk voor iedereen die in aanraking…
Lees meer...
50 tinten groen
Blog: mei 2020: De wereld om ons heen is groen. Van olijfgroen tot gifgroen en van grasgroen tot mintgroen. Het is een schitterend gezicht, het ontspringen van de lente. 50…
Lees meer...
Bezoek onze website

Bedankt voor het lezen van onze maandelijkse nieuwsbrief, wij waarderen het, wanneer u hem voor ons deelt. Op die manier kunnen we ons bereik vergroten. Waarvoor bij voorbaat dank.

MERCI

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com