Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Februari 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

... nemen we komende week een paar daagjes vrij. Eén van onze kids is op visite en logeert met een vriendin in ons nieuwe Tiny House. Of te wel; het testpanel is er. We maken er mooi gebruik van en gaan mee vakantievieren. Zo wil ik altijd nog eens naar Rocamadour, misschien een keertje uit eten. En na die week, u mag raden wat we dan gaan doen ;-)

Overigens kwam de jeugd aan met leuke kadootjes, een fles Schrobbelaer en een geweldig mooi zelf gemaakt schilderij, zie hierboven. Echt heel blij mee!

Ons TinyHouse is boekbaar vanaf 1 mei dit jaar, klik op deze link voor meer informatie of natuurlijk om te reserveren.

Leuk incidentje

We hadden een nieuwe waterleiding aangelegd op het terrein rondom en in het bovengenoemde Tiny House en deze moest nog getest worden op lekkage. Super spannend moment natuurlijk, voornameijk omdat de leidingen achter de muren lopen waar je niet meer bij kan.
Dus met elkaar in contact en roepen, ja ik draai nu de hoofdkraan open en kijken en luisteren.

Komt ineens de 5 maanden oude pup aanlopen, helemaal nat. Die hadden we nog nooit nat gezien... dus wij tegen elkaar, ohoho, lekt het ergens op het terrein?

Wat blijkt achteraf, de buren hadden de hond gewassen .. wat een timing hahahaha.

Beetje liefde in de franse les ;-)
Lente kriebels in de winter

Tja, het is natuurlijk veel te warm voor de tijd van het jaar. In ons t-shirtje koffie drinken bij de picknicktafel is eigenlijk te gek voor woorden, maar wel heerlijk. Of te wel, het kriebelt lentekriebels. Je merkt het ook aan de dieren. Dus hebben we de haan van de buren ter logeren, wie weet hebben de kippen ook lentekriebels en hebben we binnenkort kuikentjes ronddwartelen, wat zou dat leuk zijn ♥. Wil je hem horen kukeleku-en, klik op onderstaande foto.

Maandelijkse blog
Onze zomerse hulptroepen

Komende zomer mogen we rekenen op de positieve uitstralingen en helpende handjes van 2 gezellige meiden en 1 leuke knul. Naast onze Norbert komen Isa en Rosalyn het campingteam versterken. We hebben een leuk gesprek met de meiden gehad en zij hebben er net zo veel zin in als ons.  Rosalyn heeft een opleiding als zelfstandigwerkend kok en banketbakker positief afgerond en Isa als Manager Travel en Hospitality en zelfstandig werkend brood-en banketbakker. U denkt vast wat wij denken, dat komt helemaal goed komende zomer!

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com