Reserveren gezamelijke wandelweek

Welkom op deze pagina, hier kun je de gezamenlijke wandelweek reserveren. Vooraf reserveren helpt ons te zorgen dat wij je kunnen ontzorgen.
In andere woorden, wij zijn voorbereid op je komst en jij kan je volop laten verwennen en puur sang genieten van de omgeving, natuur, lekker eten, en natuurlijk de wandelingen die zeer de moeite waard zijn. Voor meer informatie over de inhoud van deze wandelweek kun je deze webpagina bekijken, www.lesoustran.com/wandelweek.

De wandelweek wordt 2x per jaar georganiseerd, namelijk:

– aankomst zondag 5 juni t/m eventueel vertrek zaterdag 11 juni; VOLZET
– aankomst zondag 4 september t/m eventueel vertrek zaterdag 10 september

Wandelen doen we gezamenlijk van maandag t/m vrijdag.

Door middel van het formulier hiernaast kunt je online een optie nemen op een kampeerplek, caravan of mobile home in de door jou gewenste periode.

Het gaat hier om een aanvraag voor een reservering. Hiervan ontvang je een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Wij nemen, via de mail, contact met je op over de beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden

 • Wij informeren je per mail over je reserveringsaanvraag. In deze mail berekenen we voor je, wat de totale kosten zijn van een verblijf op onze camping. Wij vragen een aanbetaling van 30% (svp voldoen binnen 14 dagen na ontvangst mail) waarna de reservering definitief zal zijn. Rekening IBAN NL21KNAB0255811225 t.n.v. B.M.W. Leenaerts.
 • Wij vragen de resterende 70% uiterlijk te voldoen 6 weken voor je aankomst.
 • Mocht je niet kunnen komen door onvoorziene omstandigheden, dan wordt de aanbetaling van 30% teruggestort, minus € 25,- administratiekosten (dit tot 6 weken voor aankomst!).
 • Ligt de aankomstdatum binnen 6 weken, dan zal bij reservering het volledige bedrag dienen te worden overgemaakt.
 • Vindt de afzegging plaats binnen 6 weken voor aankomst, helaas restitueren wij dan niet. Je zult dan aanspraak moeten maken op je annuleringsverzekering.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, ga je ook akkoord met ons privacy beleid.

  Keuze van verblijf (meerdere opties mogelijk) *
  Staanplaats: tentStaanplaats: caravan/vouwwagenStaanplaats: camperHuur van een mobile home

  Extra tent
  JaNeeNvt

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen