Reserveren wandelvakantie

Welkom op deze pagina, hier kunt je je wandelvakantie reserveren. Vooraf reserveren helpt ons te zorgen dat wij je kunnen ontzorgen.
In andere woorden, wij zijn voorbereid op je komst en jij kan je volop laten verwennen en puur sang genieten van de omgeving, natuur, lekker eten, en natuurlijk de wandelingen die zeer de moeite waard zijn. Voor meer informatie over de inhoud van dit wandelarrangement kun je deze webpagina bekijken, www.lesoustran.com/wandelvakantie-in-de-correze.

5 verzorgde wandeldagen voor 197,50 euro p.p. incl. ontbijt, lunchpakket, welkom terug ontvangst, diner. Excl. overnachtingen. Eventueel kun je natuurlijk ook rustdagen invoegen.

Wens je niet 5 dagen te wandelen maar minder; Voor dit arrangement bestaande uit een ontbijt, een lunch, een versnapering tussendoor en een diner vragen wij 42,50 euro per persoon per wandeldag. Bovendien kies je zelf welke wandelroute je wenst te doen.

Deze wandelvakantie kan je boeken vanaf 1 september t/m 30 september en van 15 mei t/m 15 juni.

Op de dag van aankomst op de camping, ontvang je van ons een map met alle mogelijke wandelingen. Je hebt de keuze uit 31 wandelingen met verschillende lengtes als ook diverse hoogteverschillen. Je kiest en wij verstrekken je de route op papier en de gpx coördinaten van de route digitaal.

Door middel van het formulier hiernaast kunt je online een optie nemen op een kampeerplek, caravan of mobile home in de door jou gewenste periode.

Het gaat hier om een aanvraag voor een reservering. Hiervan ontvang je een ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Wij nemen, via de mail, contact met je op over de beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden

 • Wij informeren je per mail over je reserveringsaanvraag. In deze mail berekenen we voor je, wat de totale kosten zijn van een verblijf op onze camping. Wij vragen een aanbetaling van 30% (svp voldoen binnen 14 dagen na ontvangst mail) waarna de reservering definitief zal zijn. Rekening IBAN NL21KNAB0255811225 t.n.v. B.M.W. Leenaerts.
 • Wij vragen de resterende 70% uiterlijk te voldoen 6 weken voor je aankomst.
 • Mocht je niet kunnen komen door onvoorziene omstandigheden, dan wordt de aanbetaling van 30% teruggestort, minus € 25,- administratiekosten (dit tot 6 weken voor aankomst!).
 • Ligt de aankomstdatum binnen 6 weken, dan zal bij reservering het volledige bedrag dienen te worden overgemaakt.
 • Vindt de afzegging plaats binnen 6 weken voor aankomst, helaas restitueren wij dan niet. Je zult dan aanspraak moeten maken op je annuleringsverzekering.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, ga je ook akkoord met ons privacy beleid.

  Keuze van verblijf (meerdere opties mogelijk) *
  Staanplaats: tentStaanplaats: caravan/vouwwagenStaanplaats: camperHuur van een mobile home

  Extra tent
  JaNeeNvt

  Keuze van arrangement *
  5 dagen wandelarrangement1 dag wandelarrangement2 dagen wandelarrangement3 dagen wandelarrangement4 dagen wandelarrangement

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen