Reserveren wandelvakantie

Welkom op deze pagina, hier kunt u uw wandelvakantie reserveren. Vooraf reserveren helpt ons te zorgen dat wij u kunnen ontzorgen.
In andere woorden, wij zijn voorbereid op uw komst en u kunt u volop laten verwennen en puur sang genieten van de omgeving, natuur, lekker eten, en natuurlijk de wandelingen die zeer de moeite waard zijn. Voor meer informatie over de inhoud van dit wandelarrangement kunt u deze webpagina bekijken, www.lesoustran.com/wandelvakantie-in-de-correze.

5 verzorgde wandeldagen voor 197,50 euro p.p. incl. ontbijt, lunchpakket, welkom terug ontvangst, diner, vervoer naar vertrekpunt en vervoer vanaf eindpunt terug naar de camping. Excl. overnachtingen. Eventueel kunt u natuurlijk ook rustdagen invoegen.

Wenst u niet 5 dagen te wandelen maar minder; Voor dit arrangement bestaande uit een ontbijt, een lunch, een versnapering tussendoor en een diner vragen wij 42,50 euro per persoon per wandeldag. Bovendien kiest u zelf welke wandelroute u wenst te doen.

Deze wandelvakantie kunt u boeken vanaf 15 september t/m 31 oktober en van 1 april t/m 15 juni.

Op de dag van aankomst op de camping, ontvangt u van ons een map met alle mogelijke wandelingen. U heeft de keuze uit 31 wandelingen met verschillende lengtes als ook diverse hoogteverschillen. U kiest en wij verstrekken u de route op papier en de gpx coördinaten van de route digitaal.

Met (flix)bus, trein of vliegtuig op wandelvakantie, dan is dit arrangement een goed idee ! Wij halen u bij vliegveld, trein- of busstation op tegen een geringe vergoeding. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Door middel van het formulier hiernaast kunt u online een optie nemen op een kampeerplek, caravan of mobile home in de door u gewenste periode.

Het gaat hier om een aanvraag voor een reservering. Hiervan ontvangt u een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven mailadres. Wij nemen, via de mail, contact met u op over de beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden

 • Wij informeren u per mail over uw reserveringsaanvraag. In deze mail berekenen we voor u, wat de totale kosten zijn van een verblijf op onze camping. Wij vragen u een aanbetaling van 30% (svp voldoen binnen 14 dagen na ontvangst mail) waarna uw reservering definitief zal zijn. Rekening IBAN NL21KNAB0255811225 t.n.v. B.M.W. Leenaerts.
 • Wij vragen u de resterende 70% uiterlijk te voldoen 6 weken voor uw aankomst.
 • Mocht u niet kunnen komen door onvoorziene omstandigheden, dan wordt de aanbetaling van 30% teruggestort, minus € 25,- administratiekosten (dit tot 6 weken voor aankomst!).
 • Ligt de aankomstdatum binnen 6 weken, dan zal bij reservering het volledige bedrag dienen te worden overgemaakt.
 • Vindt de afzegging plaats binnen 6 weken voor aankomst, helaas restitueren wij dan niet. U zult dan aanspraak moeten maken op uw annuleringsverzekering.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, gaat u ook akkoord met ons privacy beleid.

  Keuze van verblijf (meerdere opties mogelijk) *
  Staanplaats: tentStaanplaats: caravan/vouwwagenStaanplaats: camperHuur van een mobile home

  Extra tent
  JaNeeNvt

  Keuze van arrangement *
  5 dagen wandelarrangement1 dag wandelarrangement2 dagen wandelarrangement3 dagen wandelarrangement4 dagen wandelarrangement

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen