Geniet je ook zo van hele dagen buiten, lekker in de natuur in de weer,

dan is deze natuurwerkweek zeker iets voor jouw !

Helaas, i.v.m. de huidige Covid beperkingen grensoverschrijdend, is deze natuurwerkweek afgelast. We vertrouwen op een snelle terugkeer naar het normale en hopen u spoedig te mogen verwelkomen voor een fijne vakantie op onze camping.

Het zal een jaarlijkse traditie gaan worden: de Natuurwerkweek van Le Soustran. Een week vol werken en genieten in de natuur, kamperen, inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Voor het voorjaar van 2021 staat ‘ie alvast gepland. U bent van harte welkom!

groen
Campingplaats

Waar: Op Camping Le Soustran in het mooie Corrèze, een Frans departement gelegen in de Nouvelle-Aquitaine. Kenmerken zijn, groen, heuvels, prachtige uitzichten, stuwmeren en rivieren.

Voor Wie: Wij hebben voor deze natuurwerkweek bewust geen doelgroep geformuleerd. Een mooie mengelmoes van singles, jonge gezinnen en 50 plussers, lijkt ons gezellig. Van echte soortenkenners en deelnemers zonder enige natuurkennis.

Wat kun je deze week verwachten: Lekker veel (licht én zwaar, voor elk wat wils) werk. Het 1,8 hectare grote terrein van ‘Le Soustran’ is een mooi glooiend en natuurlijk kampeerterrein. Dat vraagt alle seizoenen visie en onderhoud. Denk aan onderhoud aan de ‘cerise’ bomen, het snoeien van de vele coniferen (we hebben ze niet geteld maar het is topsport), de houtwal, het ruimen van dood hout, hagen, het grasland en bloemranden, de wandelpaden weer toegankelijk maken (op ons wensenlijstje staat nog een stilteplek en een moestuin). Met z’n allen maken we zwaar werk licht en gezellig.

Wanneer: Zondag 4 april t/m Zondag 11 april (we werken van maandag t/m vrijdag).

Kom helpen tijdens onze natuurwerkweek op ‘Le Soustran’ en wel in het voorjaar van 2021.

Deze natuurwerkweek is geheel verzorgd* op de natuurwerkdagen van maandag tot/met vrijdag:

  • s’morgens kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet, deze zal voor je klaarstaan tussen 8 en 9u;
  • voor de lunch tussen 12:30 en 14u, maken we iets extra’s, te denken valt aan soep, pannekoeken, omelet of iets dergelijks;
  • het avondeten, rond 19u ‘eten wat de pot schaft’ verzorgen wij ook met liefde voor je, natuurlijk zullen we rekening houden met eventuele dieetwensen;
  • bij het eten behorende drankjes (bier, wijn, fris, sap, zuivel) zijn inclusief.

Voor bovenstaande vragen we een vergoeding van 25 euro per persoon per dag.
De natuurwerkweek wordt gehouden van zondag t/m zondag, de aankomst en vertrekdagen en de vrije zaterdag zijn exclusief de maaltijden.

Kom je bij ons kamperen met je eigen camper, vouwwagen, tent of caravan, dan sta je gratis deze week.
Voor een verblijf in één van onze Mobile Homes geven wij graag 50% korting tijdens de natuurwerkweek.

U bent natuurlijk altijd welkom om langer te blijven en meer te genieten van de schitterende omgeving.

Zin om te komen helpen, alleen, met partner, vriend/vriendin/kennis of als gezin, met de kinderen: Jullie zijn van harte welkom!

Stuur een mailtje aan: info@lesoustran.com;
of bel ons even: 0031 628644151 of 0033 772292588.

Aanmelden kan tot ….het zijn rare tijden met veel onzekerheid. De datum die er stond hebben we maar weggehaald. Altijd van harte welkom, laat het alleen wel eventjes van te voren weten.

Wel graag meekomen maar liever geen tuinwerkzaamheden, we kunnen ook iemand gebruiken in de keuken.

Warme groet van Bas en Monique