Camping informatie en regels:

Openingstijden camping: De camping is tussen 8:00u en 23:00u toegankelijk voor auto’s.

Openingstijden kantoor/receptie: Flexibel, u kunt ons (bijna) altijd bereiken via +31 (0)6 28644151 of +33 (0)7 72 29 25 88. Informatie over uitjes en huurprijzen van de kano’s vindt u ook in de receptie.

Wilt u vertrekken: Wanneer ‘helaas’ (en dat spijt ons ook) de tijd van vertrek is aangekomen, willen we u vragen eventuele openstaande bedragen de avond van te voren af te komen rekenen. De uiterlijke vertrektijd van onze camping is 11:00u (tenzij in overleg anders is overeengekomen).

Restafval: Beneden aan de oprit staan 2 containers waar u uw restafval in een gesloten zak in kunt deponeren. Voor de goede ‘scheider’, in het dorp vindt u containers voor papier, karton, plastic en glas.

Plastic/ glazen flessen: Zowel plastic als glas wordt in Frankrijk gescheiden. Wij willen u vragen uw plastic / glazen flessen en potten niet in een afvalzak gooien, maar in de speciale container deponeren. Deze containers vindt u op weg naar Neuvic vóór de brug rechts. En in Neuvic bij de rotonde 2e rechts rechtdoor voorbij de Gamm Vert aan de rechterkant.

Papier en karton: Deze containers vindt u in Neuvic bij de rotonde 2e rechts rechtdoor voorbij de Gamm Vert aan de rechterkant.

Broodjesservice: Tot 19:00u kunt u uw bestelling op de bestellijst (in de receptie of online via onze webpagina www.lesoustran.com/pain) aangeven voor de volgende dag. Tussen 8:30u – 10:00u is het bestelde brood af te halen bij de bar.

Snacks: In het hoogseizoen is afhaal open tussen 18:00u en 20:00u voor het afhalen van friet en snacks. Buiten het hoogseizoen is veel op mogelijk, overlegt u op tijd uw wensen met ons.

Klein restaurant: In het hoogseizoen is ons restaurant (terras) is open op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. Reserveren is wel verplicht. Stuur ons hiervoor even een berichtje via sms of whattsapp. Buiten het hoogseizoen is veel op mogelijk, overlegt u op tijd uw wensen met ons.

Bar: De bar en het terras zijn elke dag geopend van 17.00 tot 22.00 uur (naar gelang de belangstelling, is de bar langer open). In het voor- en naseizoen zijn de openingstijden angepast.

Barbecue: Alleen gasbarbecues zijn toegestaan.

Algemene vuurplek bij de bar: Deze is vrij* te gebruiken, echter altijd na overleg met de campingeigenaren. Er dient ten alle tijden een emmer water klaar te staan voor noodgevallen. Brandblusser en branddeken hangen in de recreatieruimte meteen aan de linkerkant. (* alleen wanneer de natuur ontzettend droog is, is het verboden)

Honden: Honden moeten op de gehele camping aangelijnd zijn. In het kantoortje hangt een kaartje met uitleg waar u uw hond(en) kunt uitlaten. Dit mag (logischerwijze) niet op de camping.

Wassen: Uw was weer schoon, dat kan ! Vraag ernaar bij de receptie. 4 euro per wasbeurt 3 euro per droogbeurt.

Auto/caravan wassen: Niet toegestaan. In het dorp bevindt zich voor de auto een wasstraat.

Speelveld/trampoline: Deze kunnen gebruikt worden tot 22:00u. Dit i.v.m. de avondrust.

WIFI: De wifi is gratis, de code ontvangt u bij de receptie.

Zwembad: Bij goed weer is het zwembad geopend van 10:15u tot 21:00u. Gebruik zwembad is op eigen risico. Respecteer de regels die u kunt lezen bij de toegangspoort van het zwembad.

Chemisch toilet: U kunt uw chemisch toilet ledigen en reinigen in het sanitair gebouw, ingang voorkant meteen links. Reinigt u uw chemisch toilet svp voor 12:00u.

Schoonmaak toiletgebouw: De grote schoonmaak vindt in het hoogseizoen plaats voor 8:30u en tussen 12:00u en 14:00u. Natuurlijk doen wij tussendoor ook onze rondes door het sanitairgebouw. In het laagseizoen zijn we wat flexibeler in onze tijdsverdeling afhankelijk van de bezetting van de camping.

Mocht u informatie missen, zeg het ons svp.
Dank voor uw begrip. Wij wensen u een prettige verblijf op Camping Le Soustran.
Bas en Monique