Camping informatie en regels:

Openingstijden camping: De camping is tussen 8:00u en 23:00u toegankelijk voor auto’s !

Plan uw aankomst: I.v.m vertrekkende gasten en daarna eventuele noodzakelijke acties, zoals maaien op een kampeerplaats of schoonmaken van een stacaravan etc, is bij ons de regel dat u arriveert na 15:00u, wenst u eerder aan te komen, neem dan even contact met ons op.

Openingstijden kantoor/receptie: De receptie is iedere dag geopend van 9.15uur t/m 12uur en van 14uur t/m 18uur. In de receptie vindt u informatie over uitjes, dagjes weg, wandel-en fietsroutes etc. en huurprijzen van de kano’s. Mocht u ons buiten deze tijden dringend nodig hebben, dan kunt u ons altijd bereiken. U vindt ons op de camping of u belt/whatsappt ons +31 (0)6 28644151 of +33 (0)7 72 29 25 88.

Wilt u vertrekken: Wanneer ‘helaas’ (en dat spijt ons ook) de tijd van vertrek is aangekomen, willen we u vragen eventuele openstaande bedragen de dag van te voren af te komen rekenen. De uiterlijke vertrektijd van onze camping is 11:00u en niet eerder dan 8:00u (tenzij in overleg anders is overeengekomen).

Restafval: Beneden aan de oprit staan 2 containers waar u uw restafval in een gesloten zak in kunt deponeren. Voor de goede ‘scheider’, in het dorp vindt u containers voor papier, karton, plastic en glas.

Plastic/ glazen flessen: Zowel plastic als glas wordt in Frankrijk gescheiden. Wij willen u vragen uw plastic / glazen flessen en potten niet in een afvalzak te gooien, maar in de speciale container deponeren. Deze containers vindt u op weg naar Neuvic vóór de brug rechts. En in Neuvic bij de rotonde 2e rechts rechtdoor voorbij de Gamm Vert aan de rechterkant.

Papier en karton: Deze containers vindt u in Neuvic bij de rotonde 2e rechts rechtdoor voorbij de Gamm Vert aan de rechterkant.

Broodjesservice: Tot 21:00u kunt u uw broodbestelling online doorgeven via onze webpagina www.lesoustran.com/pain . De volgende ochtend tussen 8:30u – 10:00u is het bestelde brood af te halen bij de bar. In voor- en naseizoen kan het zijn dat er geen broodjesservice beschikbaar is. Onze excuses voor het ongemak.

Snacks: In het hoogseizoen is de afhaal open 5 dagen per week open tussen 17:00u en 18:30u voor het afhalen van friet en snacks. Buiten het hoogseizoen is veel op mogelijk, overlegt u op tijd uw wensen met ons.

Klein restaurant: In het hoogseizoen is ons restaurant (terras) open op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag vanaf 18:30. Reserveren is wel verplicht. Stuur ons hiervoor even een berichtje via sms of WhatsApp.
Op dinsdag is het aanschuiven bij het ‘lange tafel eten”. Op die avond grillen we kippenpoten, dat wordt smullen met friet en salade. Op vrijdag bbq-en we. Voor deze twee speciale avonden kan de dag van te voren worden gereserveerd bij de receptie, door het invullen van de reserveringslijst.
Buiten het hoogseizoen, of te wel in het laagseizoen, acteren wij naar gelang de animo er is.

Bar: De bar en het terras zijn elke dag geopend van 17.00 tot 23:15/23:30 uur uiterlijk. In het laagseizoen zijn de openingstijden aangepast.

Barbecue: Alleen gasbarbecues zijn toegestaan.

Algemene vuurplek bij de bar: Deze is vrij* te gebruiken, echter altijd na overleg met de campingeigenaren. Er dient ten alle tijden een emmer water klaar te staan voor noodgevallen. Brandblusser en branddeken hangen in de recreatieruimte meteen aan de linkerkant. (* alleen wanneer de natuur ontzettend droog is, is het verboden)

Honden: Honden moeten op de gehele camping aangelijnd zijn. In het kantoortje hangt/ligt een kaartje met uitleg waar u uw hond(en) kunt uitlaten. Honden mogen (logischerwijze) niet op de camping hun behoefte (geen plas geen poep) doen. Er staat een afvalemmer speciaal voor de ‘gevulde hondenbehoeftezakjes’ nabij het witte huisje bovenaan de oprit. Kan de hond niet zijn of haar behoefte ophouden, dan zal een luier moeten worden voorzien.

Wassen: Uw was weer schoon, dat kan ! De wasmachine en droger vindt u in het sanitair gebouw aan de dameszijde. U maakt via uw gsm op de app van WASHIN een account aan, kiest uw machine (was of droog) en uw rekent direct af met uw bank of creditkaart. Komt u er niet uit, wij helpen u graag verder.

Auto/caravan wassen: Dit is niet toegestaan. In het dorp bevindt zich voor de auto een wasstraat.

Speelveld/trampoline: Deze kunnen gebruikt worden tot UITERLIJK 22:00u, tenzij door de beheerders anders wordt vermeld. Dit i.v.m. de avondrust. Gebruik is op eigen risico.

Kinderspeelbos: Deze is te gebruiken vanaf 12:00 tot uiterlijk 18:00u en volledig op eigen risico (van kind en ouders). Respecteer de natuur en houdt rekening met de kampeerders in de omgeving van het speelbos. Wees voorzichtig en doe geen gekke dingen.

WIFI: De wifi is gratis, de code ontvangt u bij de receptie.

Zwembad: Bij goed weer is het zwembad geopend van 10:15u tot 21:00u. Gebruik zwembad is op eigen risico. Respecteer de regels die u kunt lezen bij de toegangspoort van het zwembad. Het zwembad is helaas niet bereikbaar voor mindervaliden.

Chemisch toilet: U kunt uw chemisch toilet ledigen en reinigen buiten naast het sanitair gebouw, aan de rechterkant.

Schoonmaak toiletgebouw: Het sanitair is in 2022 compleet vernieuwd. De grote schoonmaak vindt in het hoogseizoen plaats voor 8:30u en tussen 12:00u en 14:00u. Natuurlijk doen wij tussendoor ook onze rondes door het sanitair gebouw. In het laagseizoen zijn we wat flexibeler in onze tijdsverdeling afhankelijk van de bezetting van de camping. Het sanitair is voorzien van een mindervaliden toilet- en doucheruimte.

HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM EEN DRONE VANAF DE CAMPING TE BESTUREN.
BOVEN DE CAMPING EN IN DE DIRECT NABIJE OMGEVING VAN DE CAMPING IS HET VERBODEN TE VLIEGEN MET EEN DRONE ZONDER TOESTEMMING VAN DE CAMPINGEIGENAREN !
DIT IVM PRIVACY VAN ONZE GASTEN, ONZE BUREN EN OM NIET DE (BOERDERIJ) DIEREN TE VERSTOREN.

Mocht u informatie missen, zeg het ons svp.
Dank voor uw begrip. Wij wensen u een prettige verblijf op Camping Le Soustran.
Bas en Monique