Camping informatie en regels:

Openingstijden camping: De camping is tussen 8:00u en 23:00u toegankelijk voor auto’s.

Openingstijden kantoor/receptie: Flexibel, u kunt ons (bijna) altijd bereiken via +31 (0)6 28644151 of +33 (0)7 72 29 25 88. Informatie over uitjes en huurprijzen van de kano’s vindt u ook in de receptie.

Wilt u vertrekken: Rekent a.u.b. de dag tevoren af.

Plastic/ glazen flessen: Zowel plastic als glas wordt in Frankrijk gescheiden. Wij willen u vragen uw plastic  / glazen flessen en potten niet in een afvalzak gooien, maar in de speciale container deponeren. Deze containers vindt u op weg naar Neuvic vóór de brug rechts. En in Neuvic bij de rotonde 2e rechts rechtdoor voorbij de Gamm Vert aan de rechterkant.

Afval: Beneden aan de oprit staan 2 containers waar u uw restafval in een gesloten zak in kunt deponeren. Voor de goede ‘scheider’, in het dorp vindt u containers voor papier, karton, plastic en glas.

Brood: Tot 19:00u kunt u uw bestelling op de bestellijst (in de receptie of online via onze webpagina www.lesoustran.com/pain) aangeven voor de volgende dag. Tussen 8:30u – 10:00u is het bestelde brood af te halen in het kantoortje.

Snacks en klein restaurant: In het hoogseizoen is de keuken open tussen 18:00u en 20:00u voor het afhalen van friet en salades en meer of voor het gezellig uiteten op het terras (afhaal online te bestellen via onze webpagina www.lesoustran.com/resto-snack). Buiten het hoogseizoen is veel op mogelijk, overlegt u op tijd uw wensen met ons.

Bar: De bar en het terras zijn elke dag geopend van 17.00 tot 20.00 uur (naar gelang de belangstelling, is de bar langer open). In het voor- en naseizoen zijn de openingstijden aangepast.

Barbecue: Alleen gasbarbecues zijn toegestaan.

Algemene vuurplek bij de bar: Deze is vrij te gebruiken, echter altijd na overleg met de campingeigenaren. Er dient ten alle tijden een emmer water klaar te staan voor noodgevallen. Brandblusser en branddeken hangen in de recreatieruimte meteen aan de linkerkant.

Honden: Honden moeten op de gehele camping aangelijnd zijn. In het kantoortje hangt een kaartje met uitleg waar u uw hond(en) kunt uitlaten. Dit mag (logischerwijze) niet op de camping.

Wassen: Uw was weer schoon, dat kan ! Vraag ernaar bij de receptie. 4 euro per wasbeurt  3 euro per droogbeurt.

Auto/caravan wassen: Niet toegestaan. In het dorp bevindt zich voor de auto een wasstraat.

Speelveld/trampoline: Deze kunnen gebruikt worden tot 22:00u. Dit i.v.m. de avondrust.

WIFI: De wifi is gratis, de code ontvangt u bij de receptie.

Zwembad: Bij goed weer is het zwembad geopend van 11:00u tot 20:00u. Het kleine bad is alleen toegankelijk voor kinderen onder de 6 jaar. Beide zwembaden mogen alleen gebruikt worden met strakke zwemkleding (dus geen bermuda’s). Gebruik zwembad is op eigen risico.

Chemisch toilet: U kunt uw chemisch toilet ledigen en reinigen in het sanitair gebouw, ingang voorkant meteen links. Reinigt u uw chemisch toilet svp voor 12:00u.

Schoonmaak toiletgebouw: De grote schoonmaak vindt in het hoogseizoen plaats voor 8:30u en tussen 12:00u en 14:00u. Natuurlijk doen wij tussendoor ook onze rondes door het sanitairgebouw. In het laagseizoen zijn we wat flexibeler in onze tijdsverdeling afhankelijk van de bezetting van de camping.

Mocht u informatie missen, zeg het ons svp.
Dank voor uw begrip. Wij wensen u een prettige verblijf op Camping Le Soustran.
Bas en Monique