Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
April 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

... hebben we een aantal heerlijke dagen achter de rug, aangename temperaturen, af en toe een zonnetje of sluierbewolking. Hier en daar een vlaag wind, die warm aanvoelt. De kersenbomen komen weer in de bloesem en het gras is voor de eerste keer gemaaid. Op de eerste foto kun je nu nog net het meer zien, binnenkort is het 'te' groen.


Het poetsen van de gebouwen, zoals receptie, sanitair, keuken, bar, recreatieruimte etc, is bijna gedaan. We hebben er zin in, eindelijk april, bijna gaan we weer open. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Bonte Blogbundel

De Bonte Blogbundel is uit !

Ter ere van ons eerste Lustrum hebben we de blogs gebundeld tot een Bonte Blogbundel !

80 pagina's leesplezier!

Het schrijven van de maandelijkse blogs is begonnen zodra wij wisten dat we de camping zouden gaan kopen. Dat was half 2018 en nu is het 2024, dit jaar is een speciaal jaar voor ons. Ons vijfde seizoen als campingeigenaren.

In deze bundel bonte blogs leest u een greep uit de vele blogs die de afgelopen jaren zijn geschreven.
Beginnend bij de laatste en eindigend bij de eerste.

En het is vanaf nu te koop van €9,50 voor maar €8,50 alleen voor jullie trouwe nieuwsbrieflezers, vermeld nieuwsbrief bij je bestelling.

Verzendkosten naar Nederland en Belgie €10,00 via LaPoste.

We hebben een beperkt aantal laten drukken, OP = OP, dus wees er op tijd bij en koop dit collector’s item.

Bestellen kan via deze link: https://www.lesoustran.com/bonte-blogbundel/

bonte blog bundel
In blijde verwachting

Even terug naar de nieuwsbrief van februari dit jaar:

"Tja, het is natuurlijk veel te warm voor de tijd van het jaar. In ons t-shirtje koffie drinken bij de picknicktafel is eigenlijk te gek voor woorden, maar wel heerlijk. Of te wel, het kriebelt lentekriebels. Je merkt het ook aan de dieren. Dus hebben we de haan van de buren ter logeren, wie weet hebben de kippen ook lentekriebels en hebben we binnenkort kuikentjes ronddwartelen, wat zou dat leuk zijn ♥."

En ja hoor, we hebben een kuiken rondscharrelen. Zo bijzonder, een lamp op het ei en je ziet het bewegen. Na de geboorte hebben we het kuiken binnen in een doos onder een warmtelamp gezet, uit veiligheid voor roofvogels (lees de blog van april voor meer info). Wanneer je klikt op de foto van het kuiken, zie je het eten en hoor je het piepen ;-)

Maandelijkse blog
Nieuw seizoen 2024

We hebben een voetbaltafel besteld voor buiten. Deze komt naast de pingpongtafel te staan. Het wordt Frankrijk (les blues) tegen Nederland (oranje)! Leek ons wel zo grappig en toepasselijk.

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com