Juni 2022 Online lezen
Nieuwsbrief

Klik hier voor de Franse versie !  Cliquez ici pour voir en Français.

Op dit moment op de camping ...

... is het inmiddels een gezellige bedrijvigheid geworden. De camping is aardig gevuld met gasten die voor 1, 2, meerdere dagen of zelfs weken bij ons vertoeven. Het weer is heerlijk op dit moment. Er wordt veel gefietst en gewandeld in de omgeving, het zwembad is weer ontdekt en ook is er al gezwommen in het meer. Wat een heerlijk begin van de vroege zomer is dit.

 

De allereerste wandelweek, afgelopen week, was een succes. We hebben, naast gewandeld, veel plezier gemaakt met elkaar. Onze poging de juiste wandelingen aan te bieden in overleg én in combinatie met de groep, was even zoeken, maar wij denken toch zeker goed gelukt. Heel wat kilometers zitten weer in de soms nog knikkende knieën, want de hoogtemeters, tja, daar kunnen we 'helaas' niet onderuit. Zelfs voor de geoefende hiker zat het niet altijd mee en kwam er echt klauterwerk aan te pas ;-)
Aan de deelnemers dank jullie wel en wie weet tot een volgende keer.

 

De volgende georganiseerde wandelweek staat in september op het programma: www.lesoustran.com/wandelweek

Nieuws uit de Corrèze

Er is een prachtige nieuwe folder uitgebracht vanuit de Haute-Corrèze. Er moet gezegd worden, die ziet er heel erg goed uit. Mooie foto's, overzichtskaart en ideeën. Te verkrijgen in de receptie.

Tevens hebben we ansichtkaarten laten drukken, gratis te gebruiken en ook te vinden in de receptie.

Postzegels te koop bij ons.

Maandelijkse blog
Ouessant
Blog juni 2022: Ze zijn er hoor, hehe eindelijk. Na lang ernaar uitgekeken te hebben, grazen er sinds gisteren einde middag 4 kleine schaapjes in onze weide. Wat een heerlijke…
Lees meer, klik hier ...
Gastblog Natuurwerkweek
Lees meer, klik hier ...
Onderweg naar seizoen 2022 ..

... hebben we gezinsuitbreiding. Op onze camping hebben we 4 Ouessant schaapjes mogen verwelkomen. Na een reis van 4,5 uur waren ze meteen 'thuis'. Grazen en totaal niet bang. 'Adorable' zoals de Fransen zouden zeggen. In de blog van deze maand is meer te lezen over de komst van dit viertal.

Het Ouessantschaap is genoemd naar het eiland Ouessant voor de kust van Bretagne. Door het barre klimaat en de schrale gronden is het Ouessantschaap een van de kleinste schapenrassen ter wereld. De schouderhoogte is maximaal 49 cm, rammen wegen tot maximaal 20 kg.

Lancelot en Olivier zijn de twee jongste telgen en Sophie en Lara de dametjes.

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief !

Wij zijn geopend van 24-4 t/m 30-9

Wees welkom !
Bezoek onze website
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Uitschrijven   |   Inschrijving aanpassen   |   Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com