Nieuwsbrief
December 2021 Online lezen

Je leest momenteel de nederlande uitgave. Klik hier voor de franse versie !
Vous lisez actuellement l'édition néerlandaise.
Cliquez ici pour voir en français.

Op dit moment op de camping ...

Hebben we wederom prachtige dagen achter de rug, inmiddels ligt er een dun laagje sneeuw. Dat geeft altijd zo een heerlijk december gevoel.

Nieuws uit de Corrèze

Na de prijs voor de "Beste wereldwijde communicatiecampagne 2021" ontvangen te hebben op de Trophées de la Com 'Sud-Ouest vorige week, is er opnieuw nieuws over de geheime campagne #CHUT Corrèze, uitgevoerd door het Campagnes & Cie Agency. De campagne heeft de 1e prijs ontvangen in de categorie "Beste reclamecampagne van een overheidsinstantie" van de Communication Trophies® 2021.

En het is een leuke campagne die helemaal "out of the box" denkt. Kom en ontdek in het kader van het niet zo toeristische Corrèze. Ssstttt niet doorvertellen.

Wil je de video zien? Klik dan op onderstaande afbeelding!

Maandelijkse blog
Een spannend wandelpad
Blog december 2022: Op een mooie zondagmiddag in november besluiten we een wandeling te maken vanaf de camping langs het meer. Een (oud) wandelpad, wat niet meer als zodanig wordt…
Klik en lees verder
Beten, bulten en blauwe plekken
Blog november 2021: Voor ons kampeerders herkenbaar. Jong en/of oud, je komt niet ongeschonden thuis van de camping. Beten, bulten en blauwe plekken, het zit er dik in. Of het…
Klik en lees verder
Dieren (deel III)



 

Zoveel mooie vogels om ons heen, dit zijn er nog maar een aantal.

Gezocht

Jongelui die ons volgend jaar minimaal 5 weken willen komen helpen op de camping met zeer diverse klussen

EN

mensen die van aanpakken weten en zin hebben in een flinke groen klus.

Interesse en/of wil je meer informatie, app, bel of mail ons.

Onze ludieke actie gemist?

Heb je onze ludieke actie gemist?? Dan hierbij nog een kans:

Als we 1000 likers op Facebook bereikt hebben en/of 200 nieuwsbrief-abonnees via onze website, dan verloten we twee mooie Correze pakketten* ter waarde van 45 euro. Twee maal kans dus !

- Meld je aan voor onze nieuwsbrief, www.lesoustran.com/nieuwsbrief. We zijn sinds vorige maand van 142 naar 149 abonnees gegaan.

of

- Like onze facebookpagina : www.facebook.com/LeSoustran. Inmiddels van 732 naar 754 likers en 781 volgers.

DELEN WORDT GEWAARDEERD !

)* bestaande uit een boodschappentas, twee placemats, een notitieboekje, een notenkraker, een kaasplank, een klein dienblaadje, potloden en een kaartspel.

Update

Helaas is de eigenaar van de bril nog niet terecht.

Onderweg naar seizoen 2022 ..

.. staan we niet stil. We pakken en klussen door.

Afgelopen maand hebben we hard gewerkt aan het 'slopen' van het interieur van het sanitair gebouw. De reden dat wij aan deze immense klus begonnen zijn is helaas een grote lekkage. De vloer bleek niet meer waterdicht. De tegelvloer was op, oud en versleten. Wanneer u met grote getalen aan het douchen was .... u kunt zich er vast iets bij voorstellen?

Nu we dit grote project toch aanpakken, voeren we meteen een paar positieve aanpassingen door. Er komt een extra douche aan de dameszijde en een zelfbediening wasserette. Tevens maken we een mindervalidedouche-en toiletruimte, die we combineren als familiedoucheruimte.

De sfeer van het gebouw proberen we te behouden zoals hij altijd al was. Nu maar hopen dat het allemaal op tijd af is. Best spannend zo een groot project.

Kom ook gezellig meehelpen met de natuurwerkweek

Inmiddels hebben we 4 aanmeldingen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus ...Geniet je ook zo van hele dagen buiten, lekker in de natuur in de weer,
dan is deze natuurwerkweek zeker iets voor jou ! Een week vol buiten zijn, werken en genieten in de natuur, kamperen, inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Voor het voorjaar van 2022 staat ‘ie wederom gepland. U bent van harte welkom!

Het gaat in deze week niet om uren en meters maken, maar om samen bezig te zijn, de handjes te laten wapperen, te lachen, plezier te maken en te genieten van al het groen om ons heen. Kun je veel, kun je weinig, dat maakt niet uit. Alle beetjes helpen. 

Meer informatie: www.lesoustran.com/natuurwerkweek-voorjaar-2022/

Lekker snoeien ..

Nieuw op de agenda: Workshop Bien-être Happiness Therapy

Met deze workshop willen we graag een levensstijl overbrengen rond welzijn en plezier om voor jezelf te zorgen en dagelijks gelukkiger te zijn! Leven in het hier en nu. Na de workshop gunnen we je het kunnen genieten van de kleine dingen, het kleinste detail, je gedachten naar het positieve sturen, je sterk voelen.
Vandaar de gekozen naam van de workshop: Bien-être (welzijn) of te wel “Happiness Therapy“.

Deze week kun je zien als een mooie gelegenheid om jezelf volledig te ontspannen en weer in contact te komen met jezelf.

Meer informatie: www.lesoustran.com/bien-etre-week/

Kennen jullie Melle en Samantha?

Zij waren te gast op de camping afgelopen seizoen. Twee mooie jonge mensen die wij spontaan vroeger wat langer te blijven om ons uit de brand te helpen. Melle werd onze 'poolboy' en Samantha vertroetelde ons bloemenperk met water. 

Melle is een ex-profwielrenner en bezocht Le Soustran dan ook met de racefiets om mooie routes te gaan fietsen.

Nu is Melle pas begonnen met een eigen onderneming. Want wat is mooier dan van je passie en hobby je werk te maken.

Een klein en toegankelijk bedrijf met een enorme expertise en een mooi motto: "Iedereen verdient persoonlijke aandacht, goede service en een passend advies."

Jij en jouw fiets voelen zich thuis bij Meeuwisse Wielersport. Top advies, met goede service en vakmanschap, DAT BELOVEN WIJ bij Melle. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig, kijk dan op zijn website: meeuwissewielersport.nl/ (let op, de website is nog niet helemaal af, dus met serieuze vragen kun je ook altijd even mailen naar: info@meeuwissewielersport.nl)

Is Mountainbike je sport?

Kom dan eind juni deze kant op. Dit grootste evenement wordt voor de 2e keer georganiseerd en is echt een aanrader !! Voor meer informatie klik op de foto.

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief !

Heb je ideeën of tips voor ons, tof. Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch. Graag tot binnenkort.

Hartelijke groet Monique en Bas
Bezoek onze website
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com