Nieuwsbrief
Op dit moment op de camping ...

... is de temperatuur gestegen en genieten we van alles wat in bloei staat. Wie ons volgt op Facebook heeft kunnen lezen dat de 86 coniferen weer 'geknipt en geschoren' zijn. Daarnaast zijn Bas en ik ook weer aan de beurt geweest ;-)
We zijn dus lekker op dreef.

De dieren zijn duidelijk ook uit hun winterslaap. Vanaf de bank uit het raam een jong hert tussen de mobil homes door je terrein op zien wandelen, zijn speciale momenten die moeilijke momenten helemaal goed maken. 

De franse regering heeft aangekondigd dat er versoepelingen aan komen JOEPIE !!!, beetje bij beetje en stukje voor stukje. Hieronder een mooie kalender met wat wanneer weer mag. Wij kunnen niet wachten tot ons mooie grasveld weer gevuld is met tenten, caravans, vouwwagens en blije mensen. Na 9 juni mag het weer !!

Dagboek verhaal

Sinds onze CARRIERSWITCH (change de vie) is het géén dag meer saai! We maken een hoop mee, dingen waar we voor de aankoop van de camping nooit bij stil hadden gestaan. Dat bijna altijd alles anders loopt dan je je had voorgesteld.


Hieronder lees je een journal intime histoire,  het dagboekverhaal van 15 april: 

Soms heb je een geluk bij een ongeluk. Of misschien zit het wel in onze aard om van de negatieve dingen die gebeuren ook de positieve kant te zien. 

 

Één ding is natuurlijk zeker, door moeten we en oplossingen zullen er komen.

 

Door de reisbeperkingen in Frankrijk hadden we -logisch- geen gasten afgelopen maand.

 

Gelukkig hadden we wel een logée en daardoor ontdekten we dat de riolering verstopt zat. Wat een geluk dat we daar op dat moment achter kwamen. Dit is niet bepaald een leuk klusje op een volle camping.

 

Maar oh jee, waar te beginnen? En de grootste vraag, hoe loopt de riolering?

Weer een geluk, nu weten we wél hoe de leiding daar loopt (en die loopt soms zooóóó raar) en het voordeel is dat we nu meer kijk/doorspoelgaten hebben kunnen maken.

Nog een geluk dat we na 2 weken een controlerondje doen en erachter komen dat het toch nét niet helemaal was opgelost. Dus weer graven en zoeken en schoonspuiten en ...

Nu definitief opgelost. Geluk zit soms in kleine dingen. Je moet het maar willen zien.

 

Al hadden we dit liever niet gezien ;-)

Weetjes en feitjes

Wist je dat Rome2Rio.com alternatieven biedt voor je reis naar de camping.

Begint jouw vakantie ook op het moment van vertrek en ben je een beetje avontuurlijk ingesteld, dan is reizen met de bus of trein een goede en voordelige manier.


Een reis in je eentje of met twee of meer in combinatie met een volledig verzorgd wandelarrangement in het vroege najaar is misschien best een tof idee?

 

Strand je in een dorp of stad niet ver van hier, dan pikken wij je natuurlijk met liefde en plezier op.

Leuk om te doen

Op ongeveer 50 km van de camping begint een geweldig spoorwegavontuur. Stap in een bijzonder treinstel en geniet ! Meer informatie en kaartjes online te bestellen via: https://gentiane-express.com/

Maandelijkse blog
Het walnoten mysterie
Blog mei 2021: Het houdt ons al meer dan een jaar bezig, de lege walnoten-schalen die we overal op de camping vinden. Vorig jaar dachten we nog, er is vast…
Lees meer ...


Bioboerderij
Blog april 2021: In het weiland van de bioboerderij naast de camping grazen koeien en huppelen kalveren, de stier houdt de boel goed in de gaten. De Limousin koeien en…
Lees meer ...


Bezoek onze website
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com