Nieuwsbrief
Heel wat avondjes vuur op de vuurplek, wat was het gezellig. Heerlijk genoten van elkaar, jong en oud, met of zonder marsmallows ;-)

Je moet er natuurlijk van houden natuurlijk, de altijd groene donkere bossen. Één ding is zeker, met veel mos, komt er weinig zonlicht.

Wanneer je tijdens een wandeling een pad tegen komt met een eeuwenoud bemost stenen muur, dan moet je er toch van gaan houden?!

Bedenk eens wie je voor gingen 100-en jaren geleden over dit middeleeuwse pad. Hoe bijzonder.

Welkom in de Correze !

In de buurt

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we in maart 2019 begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over :

Roc GRAND 

Deze schitterende waterval met uitzichtpunt op de prachtige rivier de Dordogne is te vinden op slechts 7,5km van onze camping.

Een wandeling naar de waterval en het uitzichtpunt is een avontuur op zich. Leuk voor jong en oud (goed ter been zijn is wel een pré). 

De weg van de wandeling volgend loop je langs boven, langs de rivier, die de waterval voedt, door de bossen en weilanden. Langs oude wegen met eeuwenoude stenen muurtjes vol met mos.

En zo zit de Correze nog vol veel meer verrassingen.

 

Maandelijkse blog
Alex is op bezoek
Blog oktober 2020: Eind september slaat het weer om. Van heerlijk korte broeken weer naar ineens wind, regen en koude. Deze omslag gaat echt van de ene op de andere…
Lees meer...
Op speurtocht rond de camping
Blog september 2020: Een heerlijke zomer was het op de camping met een grote verscheidenheid aan bezoekers. Van strandgangers tot omgevingverkenners. Van zeer sportieve gasten die trainen voor een marathon…
Lees meer...
Bezoek onze website

Bedankt voor het lezen van onze maandelijkse nieuwsbrief, wij waarderen het wanneer u hem voor ons deelt. Op die manier kunnen we ons bereik vergroten. Waarvoor bij voorbaat dank.

MERCI

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com