Nieuwsbrief
Ons eerste seizoen en we genieten.

De tijd vliegt en we hebben het naar ons zin. Het was zoeken naar hoe en wat en op welke volgorde, we denken inmiddels een balans gevonden te hebben. Het is een gezellige bedrijvigheid in combinatie met rust op de camping. Veel sportieve gasten die in de ochtend een rondje hardlopen of op de fiets springen. Om daarna in de middag in de omgeving de toerist te mogen zijn. Momenteel is het heel erg warm en wordt er veel verkoeling gezocht aan het meer of een korte duik in het zwembad wil ook wel eens helpen.

In de buurt

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we in maart 2019 begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over :

Laat u betoveren door het spektakel van de rotsen met uitzicht op de Saut de la Saule voordat u de hangbrug oversteekt en de waterval betreedt.

Het bezoek aan de Cascade du Saut de La Saule is de gelegenheid voor een van de mooiste wandelingen in de regio Bort les Orgues.

De Saut de la Saule is een canyon die in Bort-les-Orgues is uitgesleten door de Rhue, de rivier die Cantal en Corrèze van elkaar scheidt. De Rhue ontspringt op een hoogte van 1280 meter in de Cantal en mondt uit in de Dordogne.

Deze canyon bevindt zich 35min rijden van onze camping en is goed te combineren met een bezichting aan Chateau du Val en de 'orgelpijpen' van Bort les Orgues.

Maandelijkse blog
Tussen pain en baguette in
Blog augustus 2020: Het juiste moment voor het typen van een blog is even zoeken deze dagen. Op dit moment zit ik in de receptie om het brood van de…
Lees meer...
Het campingleven
Blog juli 2020: Het campingleven, ons doel! Dit is waarvoor we ooit de keuze hebben gemaakt ons leven om te gooien. De vrolijke gezichten van de vakantiegangers om ons heen.…
Lees meer...
Bezoek onze website

Bedankt voor het lezen van onze maandelijkse nieuwsbrief, wij waarderen het, wanneer u hem voor ons deelt. Op die manier kunnen we ons bereik vergroten. Waarvoor bij voorbaat dank.

MERCI

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com