Nieuwsbrief
Leven in de brouwerij en sfeer op de camping

Sfeer op de camping, eindelijk. Heel erg fijn. We hebben gasten van overal op dit moment. Frankrijk, Duitsland, Belgie, Nederland. Fietsers, Vissers, Wandelaars en Werklieden weten ons te vinden. We zijn heel blij met dit begin.

Vandaag gaat Bas samen met een nieuwe vriend/collega op weg naar Brive bureau Tourisme Correze om folders en flyers op te halen van alle bezienswaardigheden in de omgeving. Door Corona heeft ook dit vertraging opgelopen en is het drukwerk pas net af. In ieder geval nog tijdig voor het seizoen. Dat is prettig.

In de buurt

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we in maart 2019 begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over :

Deze keer speciale aandacht voor 2 bijzondere mensen die een bijzonder parkje hebben gebouwd. Natalie en Gérard. 15km van Limoges verwijdert, ligt:

FEERILAND

https://www.feeriland.com

Ontdek:

Een tentoonstelling :

  • Zeven gigantische modellen geanimeerd en klinken denkbeeldig of historisch

Een park:

  • De Aquatic Botanical Garden met honderd waterplanten
  • Een bos van gigantische bamboes

Spellen :

  • Opblaasbare spellen, kinderen moeten zichzelf uitgeven!
  • Familiespellen omdat Feeriland niet alleen voor kinderen is, het is goed voor het hele gezin
  • SUMOS kostuums voor volwassenen en kinderen om te lachen
Maandelijkse blog
Het campingleven
Blog juli 2020: Het campingleven, ons doel! Dit is waarvoor we ooit de keuze hebben gemaakt ons leven om te gooien. De vrolijke gezichten van de vakantiegangers om ons heen.…
Lees meer...
Zomer 2020
Blog: juni 2020: WE MOGEN OPEN ..  JJJJIIIIIPPPPPIIIEEEE ! Eindelijk is het zover. De zomer van 2020 kan beginnen ! Wat een andere wereld leven we in. Verschrikkelijk voor iedereen…
Lees meer...
Bezoek onze website

Bedankt voor het lezen van onze maandelijkse nieuwsbrief, wij waarderen het, wanneer u hem voor ons deelt. Op die manier kunnen we ons bereik vergroten. Waarvoor bij voorbaat dank.

MERCI

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com