Nieuwsbrief
Welkom campers.

Want, nieuw op de camping onze camperserviceplaats. Het sani-station bevindt zich buiten de camperovernachtigsplaatsen en bestaat uit;

- Een loosput voor grijs water;
- Een watertappunt voor het vullen van de watertank;
- Een loosput voor chemisch toilet bevindt zich in het sanitairgebouw.

Na de benodigde lozingen/vullingen is een mooi plaatsje uitzoeken op de camping om 1 of meerdere nachtjes bij ons te 'logeren', een bijzonder goed idee. 

Lozen gratis, vullen watertank -> 2,50 euro, bij min. 1 overnachting op de camping (zonder overnachting 5,00 euro).

 

Op tipi avontuur !
Er komt een heuse Tipi in het bos, voor een echte OUTDOOR belevenis !
Er komt een heuse Tipi in het bos, voor een echte OUTDOOR belevenis !
Vanaf juli is de tipi te huur voor 2 tot max. 4 personen. De tipi wordt eenvoudig ingericht, met slaapplaatsen, tafel/stoelen en een skottelbraai met kook en eet/drinkgerei. Op onze website en in de blog meer informatie.

INFO TIPI
In de buurt

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we in maart 2019 begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over :

Gimel

Op iets minder dan uurtje touren door de prachtige omgeving, ligt het plaatsje Gimel. In het hart van een ongerepte en bewaard gebleven groene omgeving, beschermd als Natura 2000 gebied, onthullen zich hier de watervallen van Gimel. Het gebied is particulier eigendom en is van maart tot oktober tegen betaling toegankelijk. Drie opeenvolgende watervallen kunnen tijdens de wandeling bewonderd worden: de Grand Saut met een hoogte van 45 meter, la Redole van 27 meter en de Queue de Cheval van 60 meter; deze laatste stort in de breuk van Inferno. Al wandelend over de aangelegde paden van het park Vuillier ontdekt u, behalve de schitterende watervallen, de bergkloven met weelderige beplanting; een waar spectakel van de natuur in al zijn kracht en poëzie. Aangelegd langs de Montane, is dit een wandeltochtje van ongeveer een uur (bij voorkeur met goede schoenen). Het plaatsje Gimel is sprookjesachtig en een bezichtiging absoluut waard. Loop ook het kerkje uit 1486 binnen.Het heeft een opmerkelijke schat, een heiligdom uit de 12e eeuw.  

Maandelijkse blog
Tipi (sch) Le Soustran

Lees meer...
Restaurant licentie in de pocket !

Lees meer...
Bezoek onze website

Bedankt voor het lezen van onze maandelijkse nieuwsbrief, wij waarderen het, wanneer u hem voor ons deelt. Op die manier kunnen we ons bereik vergroten. Waarvoor bij voorbaat dank.

MERCI

Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Inschrijving aanpassen    |    Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com