Deze email is verzonden aan {email}, omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Camping le Soustran.
U kunt hier klikken om uw aanmelding aan te passen of te verwijderen.

De maand december staat voor de deur.  Een mooie maand, een maand om te delen met familie en vrienden. Een maand om open te staan voor nieuwe ontmoetingen, om je gastvrij op te stellen. Een 'warme' maand in die zin, want alhoewel het buiten nat en guur weer is, is het heerlijk om de warmte te voelen van de mensen om je heen.

---------------------------------------------
Nieuw op de website :
Hangmat-slapen & Geocaching dmv Terra Aventura app
Binnenkort :
Interactieve kaart met touristische informatie.


Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we afgelopen maart begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over : 

Transcorrézien

Aan het einde van de negentiende eeuw zijn communicatieroutes zeldzaam in Corrèze en heeft de lokale bevolking moeite zich te verplaatsen. De aanleg van de secundaire spoorlijnen van Transcorrézien en Paris-Orléans-Corrèze heeft het leven van een goed geïsoleerde bevolking in zijn gehuchten echt veranderd.

Deze kleine treinen zijn nu verdwenen, Transcorréziens heeft zich tot doel gesteld om dit spoorwegerfgoed te herstellen, verbeteren en animeren, en biedt een originele benadering van de Corrèze tussen de Monts des Monédières en de Gorges de la Dordogne.

Door de Transcorrézien- en POC-routes te volgen, komt u wilde en gevarieerde landschappen, de geschiedenis en de lokale gastronomie en andere rijkdommen van de gemeenten tegen die voorheen door deze treinen werden gekruist.
Aarzel niet om een ​​pauze te nemen aan de rand van onze gerestaureerde treinstations, geniet van de warme ontvangst van de lokale bevolking en ontdek het Viaduct de Roche Noir (waar wij in een eerdere nieuwsbrief over informeerde), een historisch monument met uitzicht op de wilde Gorges de la Luzège. Meer geschiedenis over deze 'le Tramway de la Correze' leest u door deze link te volgen.


De blog van deze maand:
De achtertuin van le Soustran.

Mocht u het leuk vinden de oude nieuwsbrieven te lezen, een aantal kunt u terugvinden op deze pagina op de website: www.lesoustran.com/nieuwsbrief

Lees meer

 

Blijf ons volgen ..... 

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com
www.campsite-lesoustran.com

Om uw aanmelding voor deze nieuwsbrief aan te passen, klik hier.


Facebook

Twitter

Pinterest

LinkedIn

Youtube

Instagram