Deze email is verzonden aan {email}, omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Camping le Soustran.
U kunt hier klikken om uw aanmelding aan te passen of te verwijderen.

Camping le Soustran     ...     NIEUWSBRIEF aug/sept 2019

Loeiende koeien, tjilpende vogels, een schreew van een roofvogel en in de nacht het geroep van een uil. Een sterrenhemel vol fonkelende sterren.

Een plek om tot rust te komen, weg te dromen, een plek om nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen.

Zuivere lucht en een optimale waterkwaliteit, daar knapt een mens van op.Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, zijn we afgelopen maart begonnen om in de 'maandelijkse' nieuwsbrieven, een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping uit te lichten. Deze keer vertellen wij u graag meer over : 

                  

St Hilaire-Luc is een voorbeeldig dorp! Deze charmante plek, mooi aan alle kanten, is de thuisbasis van de lokale bevolking die de kunst van het samenleven cultiveert. Menselijke warmte, wederzijdse hulp, humor, vriendschap en respect voor anderen zijn voelbaar - en bijna ademend in de lucht - bij uw eerste bezoek.

Het dorp wordt door iedereen met bloemen, mooie kleuren en zorgvuldigheid liefkozig verzorgd. Het gemeenschappelijk bezit is de schoonheid en charme van de plaats. 

De rondwandeling  "Au fil de l'eau" met start in de kern van St Hilaire-Luc is een echte aanrader. Een schitterende wandeling met behoorlijke hoogtemeters. Tijdens de wandeling, hoor en zie je met regelmaat water stromen. Dit plaatsje -en plaatje van een frans dorpje- ligt op slechts 15min rijden van de camping.


De blog van deze maand: Onderweg.

Mocht u het leuk vinden de oude nieuwsbrieven te lezen, een aantal kunt u terugvinden op deze pagina op de website: www.lesoustran.com/nieuwsbrief

Lees meer

 

Blijf ons volgen ..... 

www.lesoustran.com
www.camping-lesoustran.com
www.campinglesoustran.com

Om uw aanmelding voor deze nieuwsbrief aan te passen, klik hier.


Facebook

Twitter

Pinterest

LinkedIn

Youtube

Instagram