Camping le Soustran                NIEUWSBRIEF juni 2019
 

   Social Media als informatiebron. 

 

 

Social Media, de plussen en de minnen: De laatste tijd volgen we via Social Media (Facebook, Instagram, Twitter) o.a. de gemeente Neuvic, het VVV van Tulle, TourismeCorreze, etc. Het leuke is dat er regelmatig 'posts' geplaatst worden met tips van activiteiten in de omgeving van de camping.

https://www.lesoustran.com/wp-content/uploads/2019/05/été2019.jpg Bijvoorbeeld de activiteiten rond het strand van Lac de Triouzoune, het meer van Neuvic. Restaurant Le Maury met de nieuwe eigenaren, die zorgen voor vermaak (o.a. livemuziek) en lekker eten.

Er komen op Social Media veel mooie foto's voorbij van dorpjes om zo verliefd op te worden. 

Camping Le Soustran deelt ook leuke weetjes via Social Media. Sommige van u hebben dit al ontdekt, voor andere wellicht leuk te gaan ontdekken. Klik en ontdek !

                

Tja, de minnen, die zijn er natuurlijk ook, zoals bijvoorbeeld de jeugd waarbij de telefoon vastgeplakt lijkt aan hun handen. Maar ja, ook daar maken we graag een plus van, oproep aan de jeugd: Deel alle leuke plaatjes van de camping, omgeving camping en het meer op onze social media.
 

 

 

Cascades de Neyrat.

Om u een beetje kennis te laten maken met de omgeving van de camping, gaan we de komende maanden in iedere nieuwsbrief aandacht besteden aan een stad, dorp of bezienswaardigheid uit de omgeving van de camping. Deze keer vertellen wij u graag meer over een schitterende waterval en de route ernaar toe.

Van Saint-Pantaléon-de-Lapleau naar Lapleau is een schitterende slingerweg. Wie zijn ogen goed open houdt komt onderweg een prachtig middeleeuws kerkje tegen. 
La Vieille Église, de weg volgend vindt men één van de mooiste watervallen uit de directe omgeving (jaja er zijn er meer!), Cascade de Neyrat.Op onze instagrampagina vindt u een filmpje van deze waterval.

Blog.

Natuurlijk staat er ook deze maand weer een nieuwe blog
online, door Marijke geschreven:  "Een andere tijd……"

Klik op deze link voor de blog of bezoek de website: www.lesoustran.com/blog.

Op naar de zomer, zonnige groetjes van
Marijke, Peter, Bas en Monique

    www.lesoustran.com
 
 
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik hier, uw profiel aanpassen klik hier.