Bonjour {name}, veel leesplezier !
N I E U W S B R I E F
Camping Le Soustran
Maart 2024 Klik hier om de nieuwsbrief online te lezen
Op dit moment op de camping ...

... schijnt de zon. Het wisselt behoorlijk, de ene dag is grijs, de andere regent het of zelfs natte sneeuw. En dan weer is het zo een dag als vandaag.

Ons 'schema', in zover we dat hadden, is een beetje in de war gegooid, ipv 4 handen is het heden ten dagen alleen mogelijk 3 handen te gebruiken. Mijn rechterarm zit namelijk momenteel in het gips van mijn hand tot ver over mijn bovenarm. Met een vaste hoek van 90graden is het lastig bewegen. Wat ik kan doe ik natuurlijk, stilzitten is niks voor mij. Bas is een kanjer, dat wist ik al, maar evengoed belangrijk om te noemen. Geen stress, gewoon rustig doorgaan en doen wat mogelijk is, dat doet ie goed. Een fijn idee dat 20/21 april de hulptroepen komen. Daar keken we al naar uit, maar nu helemaal. Cake bakken en andere lekkere dingen lukt goed met alleen links. Dus mocht ik dan nog steeds beperkt zijn, dan kan ik de natuurklussers tijdens de natuurklusweek, in ieder geval goed verwennen met lekkers. En anders natuurlijk ook ;-)

caravan
Veilig op pad met de caravan
Er kwam een filmpje dat mijn aandacht trok. Een oude, dat wel, maar zeker niet gedateerd! Wie kent het programma 'Blik op de weg' nog? We ontvangen u graag heelhuids bij ons op de camping! Alvast tot ziens en goede reis!
Klik hier en bekijk ..
Onze beestenboel

Onze schaapjes zijn weer verplaatst. Wanneer de camping niet bewoond wordt door toeristen, wonen de schapen er. Om de zoveel weken verplaatsen we ze over de camping naar een ander stukje vers gras. Ze zijn altijd heel blij met een nieuw plekje en grazen er op los. Af en toe ga ik even bij ze zitten. Voorzichtig en nieuwsgierig komen ze soms wat dichterbij, behalve Sophie, die is er meestal meteen, zij houdt wel van een knuffel. Klik op de afbeelding en geniet mee.

Daarnaast liggen de kippen in het zand onder de coniferen te genieten, struint de geleende haan rond over de camping en proberen de poezen wat hagedissen te scoren.

Parler avec les mains, de gebaren...
Maandelijkse blog
Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en ..
.. tot volgende maand !

Openingstijden 2024: 27 april - 30 september

Wees welkom !
facebook  twitter  pinterest  linkedin  youtube  instagram 
BEZOEK ONZE WEBSITE
Camping Le Soustran
Pellachal 9, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com