December 2022 Online lezen
We wensen iedereen fijne feestdagen !

KLIK OP ONZE FOTO en verwonder je...

Joyeux Noël, bonne année, meilleurs voeux !

Nous te souhaitons mille lumières
Dans les yeux et dans le cœur
Avec Noël et Nouvel An
qui s’annoncent brillamment !

Op dit moment op de camping ...

... Is het kouououououod.. min 10,5°C. We zitten al een paar dagen in vorstverlet. Een dagje rust is zeker fijn. Een dagje nadenken en plannen doorspreken, altijd welkom. Administratie wordt weer bijgewerkt, de gevallen bladeren bij elkaar geharkt. De blog en nieuwsbrief worden geschreven. Maar dan willen we toch eigenlijk wel weer aan de klus. 

 

Mensen vragen ons wel eens;"Wat doen jullie in de winter, wanneer de camping dicht is"? Wie ons al een tijdje volgt die kent dat antwoord natuurlijk al. Het ene jaar is ook het andere niet. Soms werken we voor een werkgever, soms renoveren we een deel van de camping*. Deze winter renoveren we een woonhuis dat 16jaar leegstond. Dit is een meerjarenproject en mocht je het leuk vinden het te volgen, dan kun je het beste op Facebook kijken. Daar plaatsen we regelmatig updates: Le Mas du Lac.

 

*) Vanaf maart 2023 is de camping weer aan de beurt en starten we met het plaatsen van nieuwe veranda's bij de stacaravans en nog wat andere kleine vernieuwingen.

Maandelijkse blog
Heksensoep
Blog december 2022: Whoops  heksensoep  hahahaha.
Klik hier en lees verder ..
Weetjes en/of Feitjes

Wisten jullie dat rijstroken op de Franse snelwegen die aangeduid zijn met een witte ruit op een blauwe of zwarte achtergrond zijn voorbehouden voor voertuigen waar minstens twee personen in zitten (en auto's met het groene Crit'Air milieuvignet en taxi's met of zonder passagiers)?

Wij niet ! 

Nieuws van september 2020 (toch al een tijdje terug), dat we gemist hebben, doch niet geheel onbelangrijk. Nu, wees een gewaarschuwd mens ;-). Overtreders lopen volgens een Franse website het risico op een boete van 135 euro.

Zoekertje

De aanmeldingen stromen langzaam binnen. En jullie weten het, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Jullie zijn ALLEMAAL van harte welkom te komen helpen tijdens de NATUURWERKWEEK (link) in april. 

Misschien kom je liever wandelen, alleen, samen, met een groep. Net als vorig jaar organiseren we komend seizoen 2 WANDELWEKEN (link). Hoe leuk is het om samen op stap te gaan, in combinatie met lekker eten en drinken en veel gezelligheid. Liever niet met de auto deze kant op, Flixbus, trein of vliegtuig kan ook altijd nog. Tegen een kleine vergoeding halen we je dan op, waar je gestrand bent;-) Kom genieten van de prachtige natuur voor- en/of najaar 2023.

Niet te missen komend jaar is onze speciale creatieve week. Voor augustus zijn de eerste aanmeldingen binnen. BEELDHOUWEN en/of SCHILDEREN (link) onder begeleiding van een beeldend kunstenares met jaren ervaring (ook in lesgeven). Laat je gevoel spreken en uit het in kunst, terwijl je lekker buiten in de natuur bezig bent. Wat is er mooier. Lijkt dit je iets? We horen graag van je.

Van al het bovenstaande, delen wordt altijd gewaardeerd!

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief !

Openingstijden 2023: 29 april - 30 september

Wees welkom !
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Youtube Instagram
Bezoek onze website
Uitschrijven   |   Inschrijving aanpassen   |   Online lezen
Camping Le Soustran
Le Pont de Pellachal, 19160 Neuvic
Le Soustran

www.lesoustran.com