Het is al  weer even geleden dat ik over ons leventje schreef, maar hier ben ik dan weer. Blij dat ik u hier ook aantref.

Eigenlijk zou ik u het allerliefst uitgebreid, in geuren en kleuren, willen laten weten hoe het ons is vergaan de afgelopen maanden.

Dan zou ik u willen vertellen over de geur van bospaddenstoelen in de herfst, diep verscholen in de Franse bossen om ons heen.

Of de kleur van de zon over het meer van Neuvic.

 

Misschien zou ik buiten de kleuren en geuren, ook nog uit de school klappen over de dag dat ik 60 werd en dat kon vieren met familie en vrienden.

Er is nog zoveel niet verteld. Over de Eend zonder remmen, over het leven met vers stokbrood en geel bruine  croissantjes.

Dan ging ik u nu ook in geuren vertellen over het riool dat vorig jaar iedere maand wel een keer overborrelde met een niet nader te omschrijven substantie.

 

Toch beschrijf ik u liever in geuren en kleuren dat we hier weer lekker bezig zijn. Dat de camping weer begint te leven met alle aandacht van de helpende klussers.

De bomen en het gras kleuren groener dan ooit. Het begint te geuren naar het zomerseizoen.  Le Soustran wordt na de winterslaap weer wakker. De camping wordt op dit moment met bezemen gekeerd, de sopdoekjes, verfkwasten en bladharken hebben het hoogste woord. Nog even en dan kunt u zelf uw neus in de Franse lucht steken en uw wangetjes laten kleuren als u dat wilt…….